7
Domaći fudbal

SLS: Drulović debituje u susretu s Javorom, Čuka u Pazaru

Objavljeno: 18.10.15 u 09:10

Tokom nedelje na programu će biti šest utakmica 14. kola Superlige Srbije. Novi trener Partizana, Ljubinko Drulović, debitovaće na gostovanju Javora iz Ivanjice u Humskoj.

Fudbaleri aktuelnih šampiona Srbije nalaze se u rezultatskoj krizi. U poslednjih šest mečeva bivši trener Zoran Milinković je osvojio šest bodova, a remi u Surdulici sa Radnikom od 2:2 na kraju ga je koštao i radnog mesta.

Kao što je poznato, zamena za precrtanog Milinkovića u Humskoj je Drulović, trener koji je sa U19 reprezentacijom Srbije 2013. godine stigao do zlata na Evropskom prvenstvu. Pred ovim stručnjakom sada će biti izuzetno težak zadatak: da pokuša da motiviše ekipu da zaigra na višem nivou posle serije neuspeha u domaćem šampionatu.

– Bodovna razlika jeste velika, ali mi treba da radimo na smanjenju minusa, da bismo u plej-ofu mogli da se borimo za titulu. Partizanov cilj je uvek titula. Naravno da mislim da nije utopija to što sam došao i što mislim da Partizan može – rekao je Drulović

U terminu od 15.00 sati ekipa Čukaričkog igraće jedan od derbi susreta kola, na neugodnom gostovanju u Novom Pazaru. Aktuelni osvajač Kupa Srbije, poput Partizana, loše je otvorio sezonu u elitnom rangu, pa se posle prvih 13. kola nalazi na deobi 5. mesta, upravo sa „Parnim valjkom„.

I kao i Partizan i ekipa Čukaričkog ima novog trenera. Zoran Popović je debi na klupi Čuke imao prošlog kola u trijumfu nad Jagodinom od 2:0. Bodovima se nada i na neugodnom gostovanju.

– Zna se da je to jedno od najtežih gostovanja u našoj ligi. Ekipa koja mnogo bolje igra kod kuće nego na strani. Biće zahtevan meč. Posle 48 sati od veoma teške utakmice sa Jagodinom idemo tamo. Da li ćemo uspeti da oporavimo ekipu – nadam se da hoćemo. Atmosfera je odlična, igrači imaju karakter, jedino da vidimo da li možemo da ih fizički oporavimo u ovako kratkom vremenskom periodu. Svesni smo svega. Idemo da odigramo jedan dobar meč u kvalitetnim uslovima.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga, 14. kolo:
Nedelja, 15.00 sati

Borac – OFK Beograd
Metalac – Mladost Lučani
Novi Pazar – FK Čukarički
Spartak Subotica – FK Voždovac

Nedelja, 19.00 sati: 
Jagodina – Surdulica
Partizan – Javor

[/stextbox]

0
0

7 Komentara

  1. Zasto je partizan favorit na kladionicama protiv Javora???? Da li to kladionice znaju da je utakmica namestena da pobedi slabija ekipa Partizana?????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter