0
Evropske lige

OČEKUJE SE ‘VRUĆA’ ZIMA: David Vilja se vraća u Evropu!?

Objavljeno: 18.10.15 u 15:09

Fudbaler Njujork sitija David Vilja rekao je da postoji velika verovatnoća da se u januaru vrati u Evropu i pređe na pozajmicu u neki od zainteresovanih timova.  

Vilja je ove sezone postigao 17 golova za Njujork, ali to nije bilo dovoljno da se ekipa plasira u plej-of MLS lige. 

– Imam nekoliko poziva iz Evrope, ali ništa konkretno. Za sada nemam ozbiljan kontakt sa nekim klubom, ali postoje opcije. Još uvek analiziram sve mogućnosti – rekao je Vilja.

Za njega su najveće interesovanje pokazali Fiorentina i Mančester siti, mada se u katalonskim medijima pojavila i priča da bi mogao da se vrati u svoj bivši klub – Barselonu za koju je od 2010. do 2013. postigao 48 golova na 119 utakmica.

Podsetimo, mnogobrojni klubovi najavljuju pojačanja u zimskom prelaznom roku u daleko većoj meri nego što je bio slučaj ranijih godina.

U prvom redu tu su Barselona, Liverpul, Čelsi, Mančester junajted, Milan, tako da bi ova zima mogla da bude interesantnija na tržištu nego prethodne.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter