0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

IPAK IDE ISTRAGA PROTIV ALBANACA: Ispituju se zakulisne radnje sa meča u Jerevanu

Objavljeno: 17.10.15 u 13:38

Jedan albanski portal prvi je pokrenuo priču o navodnom nameštanju utakmice između Jermenije i Albanije koja je pripala gostima ubedljvim rezultatom 0:3.

Kako je preneo taj sajt Albanci su sa dva miliona evra potkupili pojedine reprezentativce Jermenije, ali cela priča se završila na tome jer UEFA za sada nije zvanično pokrenula istragu.

Zato prema tvrdnjama predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karažića sami Jermeni ne sede skrštenih ruku.

– Bio sam u Švajcarskoj gde je održan sastanak sa predsednicima i generalnim skretarima nacionalnih saveza, a glavna tema je bila akstuelna situacija u UEFA i FIFA. Iskoristio sam priliku i popričao sa predstavnicima Fudbalskog saveza Jermenije koji su mi rekli da je pokrenuta istraga povodom sumnjivog meča protiv Albanije, ali o tome se nije govorilo na skupu, rekao je Karadžić.

U celu priču su se naravno uključili i Danci koji insistiraju da UEFA pokrene ceo slučaj jer bi u slučaju diskvalifikacije Albanaca oni direktno išli na Euro odnosno ne bi morali da igraju baraž utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter