0
Košarka

FOTO: Crop

AMERIKANCI U ŠOKU: Jokićevih 19 poena za 20 minuta na parketu – uraganski (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.15 u 09:04

Srpski internacionalac u NBA ligi noćas je odigrao partiju života u najjačoj ligi sveta u pobedi Denvera nad Finiks Sansima 106:81.

U noći između petka i subote odigrana su pet predsezonska pripremna duela u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a srpske ljubitelje igre pod obručima najviše zanima učinak predstavnika srpske košarke, Nikole Jokića.

Bivši košarkaš Mega Leksa je u pobedi Denver Nagetsa nad Finiks Sansima od čak 106:81 imao zaista impresivan učinak od čak 19 postignutih poena za 20 minuta provedenih na parketu.

Srpski centar impresivno je šutirao za dva poena, maksimalnih 5/5, dok je za tri poena imao 50 procenata uspešnosti, šutirao je 1/2, a slobodna bacanja takođe je ubacivao bez greške – 6/6.

Na sav poenterski učinak ostvario je i četiri skoka i dve blokade, ali su ga šest ličnih grešaka prevremeno izbacile iz igre i sprečile da iovako impresivan učinak, bude još bolji.

(Izvor: youtube / NBA Daily Recap)

U ostalim duelima večeri, Vašington je savladao Filadelfiju sa 127:118, Njujork Niksi Boston Seltikse sa 101:95, Memfis je bio bolji od Oklahome sa 94:78, dok je Atlanta porazila Dalas sa 91:84.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter