FOTO: ASS
in ,

SRPSKA PRESTONICA DOBILA MITING: Beograd domaćin svetskog atletskog vrha

Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković i menadžer Dragutin Topić, nalaze se na Evropskom atletskom kongresu u Lozani, Švajcarskoj.

Danas je na sastanku vezanom za kalendar takmičenja u narednoj godini dogovoren datum prvog atletskog mitinga koji će se održati u novoj atletskoj dvorani.

Takmičenje pod nazivom „Serbia open indoor meeting“ održaće se prvog marta 2016.godine i tom prilikom okupiće najveća imena svetske i evropske atletike.

Ovaj miting samo je jedan od mnogih koji će se održati u prestonici Srbije, isto tako sjajna je priprema radi što bolje organizacije Evropskog dvoranskog prvenstva 2017.godine.

Diskusija

Odgovorite
  1. Hoce li reprezenntacija Kosova ucestvovati posto danas u Lozani primljeni u Evropski atletski savez, mozda ce im veliki vodja biti pocasni domacin, -**SUSPENDOVATI SVE BRISELSKE SPORAZUME I POTPISE OD STRANE USTAVNOG SUDA SRBIJE, SVE DOGOVORE DOSADASNJE SA NATO ZLOCINCIMA I TERORISTIMA OVK PONISTITI I VRATITI SE REZOLUCIJI 1244 UN-A VRATITI VOJSKU I POLICIJU NA KOSOVO I METOHIJU , U NISU DOZVOLITI BRACI RUSIMA BAZU I OSKLOBODITI NASE KOSOVO I METOHIJU I JEDNOM SE RATOSILJATI EU KRIMINALACA I JEDNOM I ZAUVEK IM RECI COVEK NE MOZE DA ZIVI BEZ SRCA –TAKO I SRBIJE NEMA BEZ KOSOVA I METOHIJE. NE MOZE JEDNA ZEMLJA –DVE REPREZENTACIJE —OSVESTIMO SE BRACO SRB I SESTRE SRPKINJE JEDNOM, OTVORIMO OCI I KAZIMO —STOP DUSMANINU**

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MIHA ODGOVORIO BERLUSKONIJU: Promena formacije neće rešiti probleme

DVA NOVA IGRAČA U CIBONI: Zagrepčani žestoko pojačali tim pred duel sa Partizanom