0
Domaći fudbal

FOTO: FK ČUKARIČKI

NOVI TRENER ČUKE: Jači od rivala i od vetra

Objavljeno: 16.10.15 u 11:27

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Jagodinu sa 2:0 u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Novi šef struke tima sa Banovog brda, Zoran Popović, izjavio je da su njegovi momci odigrali odličan meč i zaslužili trijumf po više nego neugodnim vremenskim uslovima uz jaku dozu košave.

– Prvo bih se zahvalio gospodinu Gošiću na čestitkama i timu Jagodine koja je u ekstremno teškim uslovima odigrala izuzetno borbenu, ali fer utamicu. To je jako važno u ovim okolnostima. Što se tiče same utakmice, uslovi su bili takvi da je svih 11 igrača moralo da bude borbeno od početka do kraja. Znali smo da Jagodina nije ekipa iz prva dva, tri kola kada je imala nekih problema – kazao je Popović.

– To je sada jedan ozbiljan tim, fizički vrlo stabilan. Utakmica je bila teška, to smo uostalom i očekivali. Po ovakvom vremenu: sve čestitke igračima za trud i zalaganje. Nemam nameru da pričam o taktici, hoću da pohvalim igrače, jer su svih ovih deset dana, od mog dolaska do večeras, pokazali jako dobar karakter, da su pravi profesionalci i da iz svih situacija izlaze vrlo korektno – naveo je Popović.

– Utakmica se razvijala tako kako se razvijala. Krenuli smo prvo poluvreme protiv vetra, drugo poluvreme smo znali da će biti verovatno ovako. Izuzetno sam zadovoljan rezultatom. Poslednja izmena je bilo Mehmedović. To nije bila kurtoazna izmena. Rekao sam mu „sad ulaziš i sad si deo prvog tima“ – poručio je Popović.

– Još jednom hvala Jagodini na fer igri. Nas u nedelju čeka Novi Pazar i moramo da budemo maksimalno spremni za taj meč – rekao je šef stručnog štaba Čukaričkog Zoran Popović, kome je ovo bila debitantska utakmica na klupi ekipe sa Banovog brda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter