8
Fudbal

KOMPLEKSAŠ: Boban i kad spava razmišlja o Srbiji i ne misli joj dobro

Objavljeno: 16.10.15 u 16:47

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Zvonimir Boban umesto da slavi to što će njegova zemlja igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu, ponovo se bavi nekim drugim stvarima.

Čovek koji je napao policajca na čuvenom meču na Maksimiru i zbog toga bio suspendovan iz fudbala ponovo se ničim izazvan okomio na Srbiju.

– Hrvatska i Albanija će ići na Euro, a to je u Srbiji odjeknulo kao bomba. Iako sam Hrvatm drago mi je što je Albanija eliminisala nekorektnu reprezentaciju kao što je Srbija. Nadam se da će ove dve selekcije daleko dogurati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, rekao je Boban za italijanski radio Rtl 102,5, a prenose hrvatski mediji.

Jeste li čuli „šta bi bilo kada bi baba bila đed“, a ima veze sa fudbalom?

0
0

8 Komentara

  1. Бобане,сјети се:ко ти је био ђед?Један од бивших Срба који крије порекло.

    0
    0
    Odgovori
  2. ma ne marimo za njihove izjave ,KOMPLEKS pa to je hronično oboljenje skoro svih hrvata zato ih i pišem malim slovom….pa to je KOMPLEKS niže vrednosti

    0
    0
    Odgovori
  3. Čovek je potpuno u pravu. Zaista je nekorektan fudbal ako ga igraš bez kukastog krsta na terenu i raznih zastava u vazduhu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter