0
Domaći fudbal

GROF PRED RAD I O AKTUELNOSTIMA: ‘Kad bi baba bila đed’ i ‘Ne gledamo uopšte’ (na Partizan)

Objavljeno: 16.10.15 u 12:59

Crvena zvezda u subotu u 14. kolu Super lige Srbije gostuje Radu, a trener Miodrag Božović kaže da u njegovoj ekipi ne sme da bude opuštanja.

-Ne bismo smeli da se opuštamo, a pogotovo ne protiv Rada, gde bismo pobedom potvrdili prednost na tabeli i bilo bi nam mnogo lakše u narednim utakmicama. Sistem takmičenja je takav da možda jedino 20 bodova prednosti nešto garantuje, a kada se to prepolovi, ni to ne predstavlja neku prednost – rekao je Božović na konferenciji za medije.

Zvezda ima osam bodova više od Borca i 11 od Partizana, ali i meč manje jer u sredu nije igrala vanredno kolo. Utakmicu sa Vojvodinom odigraće sledeće srede.

-Utakmicu sa Vojvodinom smo pomerili zbog mlade reprezentacije, u kojoj smo imali i tri igrača i koja je igrala u utorak. Vrlo interesantan kalendar takmičenja. Mislim da se jedino u Srbiji kolo igralo u sredu… Bilo bi dobro da posle pauze zabeležimo pobedu, ali moraćemo da budemo oprezni, Rad je nezgodan protivnik.

Idan Vered je povredio zadnju ložu i neće igrati na Banjici, pod znakom pitanja je i Aleksandar Luković, ali postoji šansa da igra.

-Ostali su manje-više živi i zdravi“, dodao je trener Zvezde.

Na novinarsko pitanje: Kako gleda na promenu trenera u Partizan kratko odgovorio: „Ne gledam uopšte“.

Šta je sa pričom o preuzimanju reprezentaciju Crne Gore?

-To sam pročitao u Vijestima, ali se meni niko nije obratio. To je ono ‘ako bi baba bila đed'“ – zaključio je Božović.

Utakmica Rad – Crvena zvezda igra se u subotu od 13 časova na Banjici, Delije će se nekako valjda snaći…

Pročitajte šta o Delijama i životu u Beogradu, a posebno o navijačima misli Ibanjez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter