0
Evropske lige

DA SE NISI ZABROJAO? Sudija prekinuo utakmicu pri rezultatu 31:0!

Objavljeno: 16.10.15 u 00:15

Sudija, svaka čast na fer-pleju, ali šteta što nikada nećemo saznati koji bi bio konačan rezultat.

U pitanju je bio duel mladih timova Ponte Ronka i Persićeta za dečake do 14 godina. Zanimljivo je bilo to što se utakmica završila već posle pola sata, kada su domaći igrači vodili već sa 31:0. Da dobro ste pročitali, davali su gol po odigranom minutu.

I to, možda, ne bi bilo ništa čudno, da glavni sudija meča prilikom 31. postignutog pogotka na meču nije prekinuo meč u dogovoru sa stručnim štabovima oba tima. Ipak, odluku je doneo ‘na svoju ruku’, pa će zbog toga biti kažnjen od strane lokalnog fudbalskog saveza.

– Razumemo njegovu odluku, ali pravila moraju da se poštuju. Biće suspendovan, ali ova suspenzija nije kazna, ali je stimulus za njega da bude bolji ubuduće. Ovo će mu pomoći da odraste – rekao je Antonio Aurelijano, lokalni predstavnik sudijske organizacije Italije.

Verovatno je ovaj mladi arbitar želeo da prekine mučenje ekipe Persićeta, a uzmimo u obzir da je moguće i da se zabrojao. Treba ga razumeti…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter