4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DA LE ĆE TRIBINE BITI PUNE: Lider grupe dočekuje Bilbao, po ovim cenama (FOTO)

Objavljeno: 16.10.15 u 13:20

Partizan u nedelju u 14. kolu SLS dočekuje Javor, sa novim trenerom na klupi. Na dan kada će debitovati Ljubinko Drulović, klub iz Humske pustiće u prodaju karte za meč sa Atletik Bilbaom.

Najjeftinija karta za meč trećeg kola Lige Evrope je za južnu ili severnu tribinu. Navijači kojima je crno-bela boja pri srcu moći će da je nabave za 1.000 dinara.

Bočni delovi istoka i zapada su po 1.800, a centralni 2.500 dinara. Karte će se prodavati do početka susreta u četvrtak u 19 časova.

karta
FOTO: FK PARTIZAN

Kao što je već poznato, Partizan mnogo bolje igra u Evropi nego na domaćoj sceni. Prvi je na tabeli sa dve pobede iz dva kola u grupi L, dok Bilbao ima pobedu i poraz.

Znate li šta se sve očekuje od Drulovića?

0
0

4 Komentara

  1. šta vi vi đaba jeste klošarcine u pm i vi pomažete klubu vi odmažete,pogotovo vođe navijača koji ucenama uzimaju lovu od klubova,

    0
    0
    Odgovori
  2. Malo je skupo,al ko je hteo mogao je dosta jeftinije da prodje sa kompletima. Samo sto niko nije verovao da cemo biti prvi u grupi posle dva kola pa je malo ljudi kupilo komplet ulaznice

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter