3
Domaći fudbal

RAMADANI: Za posrtanje Zvezde i Partizana krive su nesposobne uprave, a ne Fali Ramadani!

Objavljeno: 15.10.15 u 10:31

Jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera u Srbiji, bez daljnjeg, je Fali Ramadani o kojem se najčešće, obično u najnegativnijem mogućem kontekstu, priča tokom svakog prelaznog roka u Srbiji.

Poznati fudbalski agent, u koga srpska javnost često upire prstom tražeći krivca za posrtaje dva najpoznatja kluba ili reprezentacije, u razgovoru za Sport tvrdi da nije „lovac na glave mladih srpskih igrača“.

– To nema veze s mozgom. To su priče koje plasiraju propale uprave Zvezde i Partizana, koje ništa nisu uradile da pomognu srpskom klupskom fudbalu. Jedino što znaju jeste da prave dugove i da krivicu svaljuju na nekog drugog. Najbitnija stvar je sledeća: zašto o meni loše ne pričaju ti momci koje vodim? – pita se Ramadani i nastavlja.

 – Zašto su svi do jednog dobri sa mnom i mojim saradnicima? Sada imamo oko 60 klijenata iz Srbije, svaki je u odličnim odnosima sa mnom. Mnogi naši fudbaleri mi ne daju piće i ručak da platim, da prespavam u hotelu kad sam u gradu gde igraju. Zovu me da budem njihov gost. Klince koje sada vodimo gledamo kao malo vode na dlanu, a oni nas kao druge roditelje – naglašava menadžer.

 – Mi smo tu da im pomognemo da naprave dobar transfer, plaćamo im školovanje, engleski jezik… Naravno, to nam se posle isplati ako napravimo dobar transfer, ali ne vidim šta je u tome loše?! – rekao je Ramadani.

On je dodao i da ne razgovara za srpske medije jer nema potrebe za tim, te da je u menadžerskom poslu od 1992. godine.

0
0

3 Komentara

  1. Prvo F.Ramadani nije srpski menadzer.Rogen u tetovu gdje mu danas zivi familija .braca itd.Drugo posto srpski menadzer kada je donio Rebea u Partizan i sa ucenom potpiso ugovore sa desetak igraca.Veliko ucesce u tome imao je Damjanac koji mu je i danas vodonosa.Nazalost veliki broj mladih igraca propalo zbog F.Ramadanija ganjajuci veliku zaradu za sebe.Najgore je stoF.R. preko „skauta“I danas ucenjuju decu i roditelje. Ako hoces da igras u reprezentaciji moras samnom potpisati mensdz.dogovor.Znam tvrdim da F.R. Svakog igraca albanca sa kojim potpise dogovor mora zavrssiti.Ode glava.Stevic zet N.B.najbolje zna kako i sta ramadani radi.Unisti sve mlade i postene Menadzere iz srbije svojim kriminalnim radnjama po evropi.Sigurno znate da F.R.nesmije uci u vise zemalja u Evropi zbok kriminala pa i u Makedoniju.Kupovina utakmica je njegov specijalitet preko igraca.Reprezentaciju Albanije on je odnio na evrposko. ODRADIO CETRI IGRACA JERMENIJE.
    Utakmicu Dinamo Z.u Tirani on je odradio.Ali tesko je ima svoje ljude u UEFA.stite ga.Ljudi iz fudbala u Srbiji moraju se osvestit i stati na put prljabim radnjama F.R i njegovim jatacima iz Srbije.Na veliku zalos neki igraci iz A reprezentacije suruju sa njim.Novinari to mogu otkriti no i oni nesto sitnoga dobijaju preko njegovih jataka – skauta.

    0
    0
    Odgovori
  2. „TIM MOMCIMA“ JE SVEJEDNO KOME IDE PROCENAT OD 25-50%, DA LI TEBI ILI KLUBU, NJIMA NI U DZEP NI IZ DZEPA, ALI ZATO NAS KLUB GUBI NOVAC KOJI BI U NJEGA DOSAO UMESTO U TVOJ DZEP !!! BAGRO MENADZERSKA, LIHVARSKA, ZELENASKA, SA VASOM POJAVOM – NESTAJE DRAZ SPORTSKOG STVARANJA I NADMETANJA, SVE JE POSTALO LAZ, SPIN, PREVARA, OBMANA I PROVIZIJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter