4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POTPUNI HIT: Stefan Jović ne voli ‘da se pravi Englez’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.15 u 23:27

Vrlo smešna situacija desila se po završetku meča između Crvene zvezde i Strazbura.

– Iskreno, ne bi trebalo da poletimo posle ove utakmice. Jako bitna pobeda za nas za početak Evrolige i za grupnu fazu, ali pominjem da sada idu znatno jači dueli i nikad se ne zna. Možemo da vežemo šest poraza i da pričamo drugačije za šest kola. Bitno je da budemo stabilni i da radimo, jer ova ekipa je imala mnogo više zajedničkih utakmica nego treninga.

– Fale nam dva igrača, kada se oni budu priključili, biće to znatno bolje. Sad nam ide ritam koji nama odgovara, više treninga nam treba da bismo se bolje uigrali i bolje funkcionisali na terenu – rekao je Jović posle meča na srpskom, a prenela je ‘Beta’.

A kada ga je novinarka posle meča upitala za komentar na engleskom jeziku, plejmejker Zvezde je reagovao na vrlo komičan način:

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

4 Komentara

  1. Jovic se bavi kosarkom i to mu je posao! Da je kojim slucajem diplomata, trebao bi engleski znati. Ako Jovic ne zna engleski, on nije „seljak“ u tom ruznom znacenju te rijeci, vec je „seljak“ onaj koji mu kaze da je zbog toga seljak!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Da se bavi pekarstvom, realno, ne bi mu uopste trebao engleski, ali posto se bavi kosarkom, bice mu jako tesko ako bude pozeleo da ima internacionalnu karijeru.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter