0
Košarka

FOTO: NBA

POSTAJE PELIKAN: Još jedan Partizanovac ide u NBA

Objavljeno: 15.10.15 u 12:09

Zbog problema sa povredama igrača koji su pod ugovorom Nju Orleans Pelikansi su nešto aktivniji na tržištu pa su posle Mirze Begića odlučili da angažuju i Boa Mekejleba.

Nekadašnji plejmejker Partizana trebalo bi da bude zamena za Norisa Kola koji će pauzirati oko šest nedelja. Međutim, kako ekipa iz Nju Orlansa već ima 20 košarkaša pod ugovorom moraće prvo nekog da otpusti kako bi angažovala reprezentativca Makedonije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mekejleb je prošle sezone bio član minhenskog Bajerna, ali je dobar deo godine propustio zbog povrede. Spominjalo se čak i da bi mogao da se vrati u Partizan jer je viđan u Beogradu, ali od tog posla nije bilo ništa.

Jeste li pročitali koliko emotivno je Danilo Anđušić doživeo povratak u redove Partizana? U JSD Partizan se spremaju nove promene, znate li ko bi mogao da zameni Duška Vujoševića na predsedničkoj funkciji?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter