11
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Zvezda čeka Strazbur u polupraznoj Areni

Objavljeno: 15.10.15 u 09:09

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19.00 sati u Kombank Areni dočekuju ekipu Strazbura na ovogodišnjem debiju u Evroligi.

Ekipa crveno-belih sasvim pristojno je počela sezonu u regionalnoj ABA ligi i sa učinkom od 4-1 nalazi se na vrhu ABA lige.

Nakon početka sezone u regionu, za izabranike Dejana Radonića stigao je momenat i za odmeravanje snage u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

Prvi protivnik stiže iz Francuske u vidu ekipe Strazbura, a nema sumnje da bi eventualna pobeda crveno-belih u mnogome olakšala posao za nastavak takmičenja.

 – Pred ovu utakmicu naša želja je potpuno jasna – da pred našim navijačima, uz podršku, dođemo do prvih bodova. Ambijent u Areni je već prepoznatljiv na našim utakmicama. Mi znamo šta to nama znači. U ovim momentima, ovaj oslabljeni tim zahteva da navijači budu u velikom broju. Zna se šta znači razlika koju prave naši navijači, da pred njima budemo iznad realnih mogućnosti – rekao je Dejan Radonjić.

Ono što, međutim, može da zabrine sve u KK Crvena zvezda jeste činjenica da će ovaj tim dočekati francuskog predstavnika, najverovatnije, u polupraznoj dvorani.

Naime, do srede uveče crveno-beli su prodali tek 6.125 karata za ovaj duel. Nema sumnje da je podrška sa tribina jako važna domaćem timu, a takođe i novac od prodaje ulaznica za ovaj duel.

 

0
0

11 Komentara

  1. Cigani se mole boginji kali a ne Svetom Savi

    GMO klubu ne pomaže ni pakistan, ni premijer vodja severa, ni arena, ni placeni navijaci, autobusi i sendvici

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvih 50%…Karte su skuplje za 100 din. A pola budzeta ide od karata… Kupi kartu i ne lupaj gluposti… Bice nas preko 10.000 i odvescemo tim do pobede… A pozeri koji cekaju Real i Fener nam nisu ni potrebni!

    0
    0
    Odgovori
  3. ha ha,brzo da se pronadju ona dvojica sto su vrteli na ulazu sve do 4 cetvrtine radi obaranja rekorda ha ha cige ludaci hah

    0
    0
    Odgovori
  4. Logicno ! Covic je prodao Marijanovica ,Kalinica , Blazica .Pustio Dzenkinsa i navodno kaznio Vilijamsa (u zavisnosti dali ce naci angazman ili ne) a za promenu doveo 2 x losija pojacanja i ostavo Radonjica koji nema kapacitet za velika dela (proslogodisnjem timu nije bio ni potreban trener ).UZ SVE TO JE PODIGAO CENE KARATA ZA 50 % .Izgleda da ce ove godine sam gledati utakmice .

    0
    0
    Odgovori
    • Срамото срамна па немој да идеш ругло од навијача !!!!! Па ишао сам кад ми је Дрча и Тица била окосница тима а не сада !!!! Сисе једне симпатизерске идете ли да бодрите клуб ил да гледате ко ће играти !!!! Те нема овога не те нема онога те радоња није за велика дела а шта је прошле године урадио ???радили ти по глави да бог да

      0
      0
      Odgovori
      • Slusaj govnaru klinacki ovo ruglo od navijaca je gledao Zvezdu kada se borila za opstanak sa Beopetrolom u Hali Sportova.Posle 12 sezona ovo je prva za koju nisam mogao da izdvojim novac za propusnicu.I ne samo ja nego nas petorica koji svo vreme idemo zajedno.Svi vi koji ulazite dzabe ili dolazite samo na neke utakmice vama i nije problem izdvojiti za jednu kartu.Izdvoj 20.000 i budi na svim utakmicama u ABA ligi ,gostuj u Pireju i Berlinu …Budi u Pioniru kad nas ima samo 200 a 5000 smrdljiv grobara.

        0
        0
        Odgovori
  5. SVI STE VI OBICNI PLAGIJATORI, LOSE KOPIJE KK PARTIZAN, DUSKA VUJOSEVICA I GROBARA !!! .!. XXAAXXAA .!. NEKO JE BRUKA, A NEKO PONOS SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. ХАХАХАХ ВИДИ СРАМНОГ НАСЛОВА СРАМ ВАС БИЛО !!!! ПА ДО УТАКМИЦЕ ИМА ЈОШ 10 САТИ МОГУ ДВЕ АРЕНЕ ДА СЕ НАПУНЕ !!!! АЛА ЈЕ НЕКОМ КРИВО ИЗ РЕДАКЦИЈЕ ПА ШИШТИ НА УШИ ПД МУКЕ ХАХАХА ЈБГ ЗВЕЗДА У ЕВРО ЛИГИ А НЕКО СА МЗТ-ОМ НА ДВЕ ЛОПТЕ !!!!ПОЦРКАЈТЕ ОД МУКЕЕЕЕ НАШЕЕ ВРЕМЕ СТОКООО

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter