2
Domaći fudbal

DOBRE VESTI ZA CRVENO-BELE: Stiže licenca!

Objavljeno: 15.10.15 u 17:05

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da je uspeo u roku da pošalje svu potrebnu dokumentaciju u UEFA i da je licenca za evropska takmičenja obezbeđena.

Kompletno saopštenje prenosimo u celosti:

– FK Crvena zvezda je poslao u UEFA svu potrebnu dokumentaciju vezanu za finansijski fer plej u predviđenom roku I očekujemo da uspešno prođemo redovan monitoring organa UEFA na putu ka dobijanju licence za evropska takmičenja.

Bio je ovo težak i mukotrpan posao. Zato ovim putem želimo da se zahvalimo zaposlenima u našem klubu, našim bivšim i sadašnjim igračima, bivšim i sadašnjim trenerima, kao i klubovima kojima dugujemo, a koji su potpisali sporazume o reprogramu svojih potraživanja i na taj način pokazali veliko razumevanje, poštovanje, ljubav i prijateljski odnos prema Crvenoj zvezdi.

Želimo da se zahvalimo i prijateljima našeg kluba koji su sa računa svojih privatnih kompanija pozajmili novac Crvenoj zvezdi kako bi se isplatili oni igrači koji nisu pristali na reprogram celokupnog potraživanja.

Našem klubu u martu sledeće godine predstoji novi UEFA monitoring i iskreno se nadamo da ćemo i tada izvršiti sve naše obaveze i na taj način obezbediti licencu za UEFA takmičenja i kvalifikacije za Ligu šampiona.

Duboko smo uvereni da je samo veliki sportski rezultat generator velikog prihoda i zato treba učiniti maksimalne napore da se sledeće sezone Crvena zvezda plasira u Ligu šampiona i na taj način klub finansijski stabilizuje na duže staze – stoji u saopštenju Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter