0
Evropske lige

ANDREA BARZALJI: Poraz od Intera nije opcija, i ovih osam bodova je previše

Objavljeno: 15.10.15 u 17:50

Štoper aktuelnog šampiona Serije A poručio je pred ‘Derbi Italije’ da Juventus nikako neće smeti da izgubi u nedeljnom okršaju u Milanu.

Andrea Barzalji učestvovao je u svim titulama koje je Juventus osvajao u prethodne četiri godine i sigurno najbolje zna šta je potrebno za novo osvajanje ‘Skudeta’. Jedan od prvih koraka biće da se, u najmanju ruku, ostane neporažen u ‘Derbiju Italij’e koji će Juve u nedelju igrati protiv Intera.

– Da bismo zadržali i najmanji tračak nade moramo da ostanemo barem neporaženi u Milanu. Tek smo na početku sezone, ali osam bodova zaostatka za Interom je previše. Oni su veoma snažan tim i teško ih je pobediti, ali daćemo sve od sebe – rekao je Andrea Barzalji.

Juventus trenutno ima svega osam bodova i nalazi se na sredini tabele, dok je Inter trenutno drugi sa 16 osvojenih bodova. ‘Derbi Italije’ igra se u nedelju na stadionu ‘Đuzepe Meaca’ sa početkom u 20:45h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter