2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA PROVOKACIJA: Albanija protiv Kosova u Prištini slavi odlazak na EURO!?

Objavljeno: 14.10.15 u 12:15

Fudbalska reprezentacija Albanije planira da odigra  prijateljsku utakmicu protiv kosovske selekcije u Prištini.

Albanci bi na taj način proslavili plasman na prvenstvo Evrope u Francuskoj, prenosi list „Zeri“. Albanci su dobili poziv predsednika kosovskog Saveza Fadilja Vokrija za utakmicu koja bi se igrala između 9. i 17. novembra i najverovatnije će ga prihvatiti.

Želja čelnika albanskog saveza je da navijačima sa Kosova priredi slavlje zbog debitanskog plasmana na veliko takmičenje.

– Mislim da će reprezentacija sledeceg meseca gostovati na Kosovu i odigrati prijateljsku utakmicu“, rekla je portparolka Fudbalskog saveza Albanije Jona Derviši.

Albanski mediji najavljuju spektakl, posebno što ekipa Đanija De Bjazija ima čak 14 igrača rođenih na Kosovu.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) ranije je dozvolila kosovskoj reprezentaciji da igra samo prijateljske utakmice, ali bez isticanja simbola.

Prijem FS Kosova u UEFA razmatraće se u martu sledeće godine na Kongresu u Budimpešti.

0
0

2 Komentara

  1. Pa zar neće pitati našeg velikog vodju, za dozvolu, zar ga njegov drug Rama neće pozvati da bude počasni gost na utakmici, e moja SRBIJO taj Rama došao u Beograd i nama u našoj zemlji držao lpekciju, o našem KOSOVU I METOHIJI, treba sada Tadića koji je doveo Euleks i ove domaće izdajnike koji su potpisali izdaju u Briselu, izvesti pred sud naroda i da im narod sudi. Uporno nas guraju u tu raspalu EU koja je sve drugo samo ne i normalna, odnosno to je leglo mafije i lopužara koji ustvari gledaju kako da unište srpski rod, i Srbiju. Trebalo je pustiti Slobu, da jednom i zauvek zgazi, ta go.na i tako jadnu Evropu, svet, i našu Srbiju jednom i zauvek oslobodi zla kakvo su šiptari -divljaci. Sada treba Ustavni sud, Srbije da proglasi ništavnim sve potpise i dogovore u Briselu, jer ko je taj koji ima mu.a da trguje svojom zemljom i budućnošću njenog naroda, vratiti se rezoluciji 1244 UN-a, vratiti našu vojsku i policiju na KiM po rezoluciji 1244, i jednom i zauvek se otarasiti mafije i lopužara iz EU i okrenuti se pravim prijateljima počev od Rusije, Kine itd. Sa braćom Rusima osloboditi KiM i jednom i zauvek rešiti problem Ovako i na ovaj način što rade domaći izdajnici, Srbija će se svesti u medje beogradskog pašaluka a srpski narod će nestati, i ostaće generacije i generacije da muče muku sa divljacima koji otimaju tudje teritorije, i prekrajaju i otimaju tudju istoriju , KOSOVO I METOHIJA SU UVEK BILI SRBIJA I OSTAĆE TO ZAUVEK U SVAKOM PRAVOM SRBINU I ČOVEKU–ŽIVELA SRBIJA . SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA,SRBIJA SRBIJA,SRBIJA SRBIJA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter