0
Evrokupovi

FOTO: www.thefootballsite.yolasite.com

NIŠTA NOVO OD NJIH: UEFA zbog huligana pokreće postupak protiv FA Engleske (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.15 u 15:51

Kao u stara vremena kada su bili najozloglašeniji u Evropi, navijači Engleske pravili su nerede na utakmici protiv Litvanije.

Zbog toga će UEFA pokrenuti disciplinski postupak protiv Fudbalske asocijacije Engleske i sasvim sigurno će uslediti kazna, ako se Evropska kuća fudbala bude vodila istim aršinima po kojima ne želi da toleriše nasilje na tribinama.

Engleska je u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO 2016. godine u Francuskoj, gostovala reprezentaciji Litvanije koju je savladala lako sa 3:0. Međutim, osim na terenu, okršaj se vodio i na tribinama u kom su, naravno, prednjačili navijači ‘Albiona’.

Na samom početku meča Englezi su se sukobili sa domaćim navijačima koji su bili u neposrednoj blizini. Osim verbalnog, bilo je i fizičkog obračuna, letele su i flaše, pa je policija morala da interveniše i, srećom, spreči veće incidente.

– Prirodno je da smo bili zabrinuti zbog nemilih scena u Litvaniji. Ipak, mora biti razjašnjeno da se ovi incidenti nisu dogodili na delu tribine gde su bili smešteni gledaoci koji su kupili karte preko našeg saveza – rekao je portparol Fudbalske asocijacije (saveza) Engleske.

Pogledajte incidente, pa procenite sami koliku bi kaznu dobila naša reprezentacija da su srpski navijači pravili ovakve scene.

(Izvor: youtube / goal!-online)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter