3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAPITEN ZVEZDE: Primarni cilj je plasman u Top 16

Objavljeno: 13.10.15 u 10:10

Kapiten KK Crvena zvezda, Luka Mitrović, izjavio je da je prioritet kluba sa Malog Kalemegdana u ovogodišnjoj Evroligi plasman u Top 16 fazu elitnog takmičenja.

Crveno-beli polako ali sigurno spremaju se za start sezone i u Evroligi. Već u četvrtak Zvezdu u Kombank areni očekuje duel sa Strazburom od 19.00 sati.

– Bilo bi bolje da u Evroligu ulazimo sa maksimalnim učinkom iz pet kola, ali sigurno da i ovako imamo dosta razloga za zadovoljstvo. Vidi se da konstantno dižemo formu i to nam je možda i bitnije od samog rezultata. Mi i dalje nemamo nijedan trening u kompletnom sastavu, pa smo primorani da uigravanje obavljamo u hodu. Polako se slažu kockice, upoznajemo se, a to se videlo i protiv Cedevite koja stvarno ima odličan tim, pravljen za Evroligu. Bilo je i grešaka, ipak bilo je i očigledno da smo podigli kvalitet igre – rekao je Luka Mitrović, prenosi Sportski žurnal.

Ako je suditi po reputaciji igrača oba tima, srpski i regionalni šampion sloviće za favorita.

– Naša ambicija je da se domognemo Top 16 faze, ne ulazeći u to koliko je to realno ili ne. A, da bismo to uradili prvi uslov je da direktne rivale pobedimo kod kuće. Uveren sam da nas čeka puna Arena i da ćemo zajedničkim snagama stići do željenog rezultata – rekao je Luka Mitrović koji je protiv Cedevite odigrao najbolji meč do sada, sa učinkom od 14 poena, devet skokova i četiri asistencije – poručio je Luka Mitrović.

0
0

3 Komentara

  1. VI ste FRANSIZA: TURSKO-ALBANSKO-ARAPSKO MUTANT DRUSTVO SA OGRANICENIM ROKOM TRAJANJA !!! TOP 16 CETE VIDETI SAMO NA TV-u, dok ce FABRIKANT i BRATIJA „gledati“ u TV-e SALI CeZea, ZBOG OTVARANJA NOVIH POGLAVLJA U SRPSKOM DRUSTVU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter