0
Fudbal

DEL BOSKE: Teškom mukom ću napraviti spisak putnika na EP

Objavljeno: 13.10.15 u 12:12

Selektor fudbalske reprezentacije Španije, Visente del Boske veruje da će pred njim biti težak zadatak daizabere najbolja 23 igrača za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

„Crvena furija“, dvostruki uzastopni prvak „Starog kontinenta„, uspešno je okončala još jedan kvalifikacioni ciklus, pošto je minimalnom pobedom u Ukrajini „overila“ prvo mesto u grupi C.

U ekipi Španije mesta je bilo i za nekoliko fudbalera od kojih se očekuje da u budućnosti postanu važni šrafovi tima, uključujući Maria, Nolita, Sabijera Ečeitu

 – Svi su odigrali veoma dobro. Dobro je imati više opcija, jer tada znate ko sve može da vam pomogne. Neće mi biti lako da izaberem najboljih 23 za EURO naredne godine, ali ima vremena do tada – kazao je Del Boske.

 – Imamo nekoliko solucija na više pozicija i to ohrabruje.Takođe, i Ukrajinci su odigrali dobar meč, imali su svoje šanse, najpre preko Andrija Jarmolenka i Evgena Konopljanke u kontra napadima, ali je i David de Hea bio sjajan – poručio je Del Boske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter