3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: nugglove.com

ŽOFRI LOVERNJ GROBAR DO KOSKE: Pratim svako dešavanje u Humskoj, igrao bih i za Božića, ali Dule je Dule!

Objavljeno: 12.10.15 u 11:22

Nekadašnji kapiten Partizana i reprezentativac Francuske, Žofri Lovernj, iako je pre dve godine napustio klub iz Humske i dalje prati svako dešavanje u bivšem klubu.

Za ovog momka, danas NBA igrača Denver Nagetsa koji se sprema za svoju drugu sezonu u svetu najjače košarkaške lige na planeti, Partizan je klub koji nosi posebnu težinu.

Nema sumnje: srce ovog Francuza pumpa isključivo crno-bela krvna zrnca. U razgovoru za dnevni list Sport, Lovernj je potvrdio ono što svi odavno znaju: da netremice prati dešavanja u bivšem klubu.

– Pratim svaku utakmicu Partizana i moram da vidim svaki rezultat. Igraćemo bolje kada dovedemo među crno-bele još neke igrače. Odlično je što dolazi Anđušić – navodi Lovernj.

Iako se trenutno nalazi na drugom kontinentu, u vremenskoj zoni koja mu donosi jutro kada je u Evropi noć, Lovernju to nije prepreka da informiše o dešavanjima u Humskoj.

Tako nekadašnji kapiten crno-belih dobro zna da je Partizan počeo loše u regionalnoj ligi i da posle četiri meča ima samo jedan jedini trijumf. 

– Ne znam koliko ćemo dobro igrati, ali sam ubeđen da ćemo iznenaditi mnoge. Biće to mnogo bolje nego što je bilo ko pomislio pre nekoliko meseci – smatra krilni centar Denver Nagetsa.

Upravo Denver Nagetsi mogli bi se nazvati i ispostavom navijača Partizana, budući i da je njegov kolega iz centarske linije, Jusuf Nurkić, deklarisani navijač crno-belih.

Lovernj je pružio i podršku novom treneru Peri Božiću, ali bivšeg učitelja Duleta Vujoševića, kao i mnogo Grobara, ipak stavlja na posebno mesto.

– Jedan je Dule! Ali, verujem u Peru Božića. Mislim da on može da bude izvanredan trener. Voleo bih da nekada zaigram za njega – poručio je Lovernj.

Njegov sadašnji tim, Denver Nagetsi, pretrpeo je dosta promena ovog leta, a samim tim Lovernj će imati i više prostora da pokaže svoj talenat.

– Očekujem da budem bitan igrač za tim u borbi za plej-of. Za sada je sve izvanredno, ne mogu da se požalim – podvukao je Lovernj.

0
0

3 Komentara

  1. Grobar kao Srbin je odavno model ponašanja, zato turci to ruše.

    A grobara stranaca ima hvala Bogu po celom svetu, na svim kontinentima. Kakvi triglavibi djevdjelije to je bilo 50 ih.

    Još da se promene neke stvari. BSK ili Četnik kao nekad

    0
    0
    Odgovori
  2. BRAT ZO !!! I DUSA I TELO SVE JE CRNO BELO !!! PARTIZAN SE VOLI OD TRIGLAVA DO DJEVDJELIJE, A ZVEZDA SE „VOLI“ DO ZADNJEG CENTA, OD TRIBINE DO MUZEJA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ahahhaah a ko pobeže kada nestaše ugovori od preko 500 000 hahahahha…. voli partizan do poslednjeg centa. ..hahahh komedija sa cirkuzantima !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter