0
Evroliga

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Čeka nas paklena atmosfera u Beogradu (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.15 u 14:36

Trener Fenerbarčea Željko Obradović u intervjuu za Evroligu otkrio je gde očekuje najteža gostovanja, kao i kakva su očekivanja u novoj sezoni.

Fenerbahče je dobio tešku grupu u kojoj će pored naše Crvene zvezde, igrati i protiv Stazbura, Bajerna iz Minhena, Himkija i šampiona Evrope, Reala iz Madrida. Najvreliju atmosferu, naravno, očekuje u Beogradu.

– Tu je Bajern sa kojim smo igrali i prošle godine, tu su Crvena zvezda i Strazbur. Iz iskustva znam da je u Beogradu uvek teško igrati. Sve rivale poštujemo. Radujem se što ćemo i mi imati podršku u našoj hali – poručio

Da li će prošlogodišnji uspeh pomoći ove sezone u Evroligi?

– Dobro pitanje. Promenili smo tim, imamo mnogo novih igrača. Od prošle godine ostali su Mahmutoglu, Bogdanović, Veseli i neki klinci. Promenili smo tim i zaista verujemo da će nam igrači koje smo potpisali pomoći da budemo na prošlogodišnjem nivou. Problem za moj tim je bio veoma jednostavan, imali smo najviše igrača naEvropskom prvenstvu, čak osam. Zbog toga smo pripreme odradili bez njih. Tu su bili samo Pero Antić i Ekpe Udoh, pa smo trenirali sa nekim klincima i igračima koji nisu imali klub. Četvorica su čak i igrali na turniru u Zadru – objasnio je Obradović.

Da li je osvajanje Evrolige cilj?

– Prvi cilj je da napunimo halu u što većem broju, da zadovoljimo navijače našom igrom, to je najvažnije. Sve posle toga su ambicije koje svi imaju. Videćemo dokle ćemo dogurati – diplomatski je odgovorio Obradović.

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter