13
Fudbal

SKANDAL NA JUGU SRBIJE: Albanci slavili uz pokliče ‘Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.15 u 09:29

Fudbalska reprezentacija Albanije napravila je istorijski rezultat plasmanom na završnicu Evropskog prvenstva 2016. godine.

Naravno, istorijski rezultat do katarze i euforije doveo je sve pripadnike albanske nacionalnosti. U bujonu emocija, na jugu Srbije, zakuvala se i čorba neskrivenog animoziteta Albanaca prema Srbima.

Naime, u opštini na jugu Srbije, Bujanovac, nakon zvaničnog plasmana Albanije na EP, pripadnici albanske nacionalne manjine izašli su na ulice kako bi proslavili istorijski uspeh.

Međutim, osim slavlja, ovaj skup imao je da poruči nešto i svojim komšijama i onima u čijoj države se i nalaze. Politička krilatica zadojena većom količinom mržnje „Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji“ pevana je sa trga u Bujanovcu.

Osim poruka na čistom srpskom za svoje komšije, Albanci s juga Srbije pevali su i „Čivša Škije“, što bi u slobodnom prevodu s albanskog značilo „Jeb* Srbe“ uz pogrdni naziv za Srbe, razume se.

Podsetimo, jedan od najboljih fudbalera reprezentacije Albanije, Lorik Cana imao je takođe poruku koju je usmerio ka Srbima. Više o tome pročitajte ovde.

(izvor: youtube/Wele Majstor)

0
0

13 Komentara

  1. Dok su u Beogradu pevali i nikome nije smetalo , zasto da vam smeta gde se nalaze vise od 90% Albanca(S I P T A R A ) u Bujanovac ?
    Nek mi neko odgovori?

    0
    0
    Odgovori
  2. A zašto je ovo skandal a nije skandal kad publika u Srbiji vidi li muslimansko uho skandira „ubij, zakolji da Šiptar (ili Turčin) ne postoji, pa valjda su oni ovo samo preuzeli od Srba?! Ovo se redovno dešava u domaćim sportskim takmičenjima, ali i na evropskoj sceni pa niko ne reaguje!

    0
    0
    Odgovori
  3. Gde je sad vucic da kaze da ovakvi ruse ugled Srbije, i da izadje sa vojskom da najuri gamad, ali ne njemu je lepo u Bg-u dok mi na jugu u Bujanovcu koji je siptarski grad ceo i u Vranju koji polako postaje siptarski trpimo ovako nesto

    0
    0
    Odgovori
  4. Ta siptarska g..na treba po..ati gde se god nalaze, kad vec nece da miruju. Oni imaju shvatanje zivota kao da su jos u prvobitnoj zajednici i pecinsko-plemenskim savezima.

    0
    0
    Odgovori
  5. hahaha Vama nije skandal sto pevaju a? NE ZNAM DA LI CITATE ALI OVO NIJE U TIRANI VEC U SRBIJI U NASOJ ZEMLJI I U NASEM GRADU AKO JE UOPSTE NAS…PITAM SE STA JE SLEDECE, VRANJE?

    0
    0
    Odgovori
  6. Licemeri, da li isto ovako izveštavate kada se na stadionima u Srbiji skandira „Ubij Šiptara“ ili kada Zvezdini navijači u domaćem prvenstvu pozivaju na „klanje Šiptara“?

    0
    0
    Odgovori
  7. Skandal je ato se to vice u Srbiji. Svi mi vicemo sl stvari i slicno drugi vicu…ali u svojim zemljama. A ovi to vicu u Srpskom gradu. Ali vama su mozgovi takvi da to ne mozete da shvatite!!

    0
    0
    Odgovori
  8. DOK SMO IMALI RAZLOG ZA SLAVLJE I MI SMO SLICNO SKANDIRALI.NOZ ZICA SREBRENICA.UBI ZAKOLJI DA SIPTAR(HRVAT,TURCIN,MUSLIMAN ITD) NE POSTOJI…. SAD NAM SMETA KAD DRUGI SKANDIRAJU O NAMA.

    0
    0
    Odgovori
    • Zare, ovo je zemlja SRBIJA, i ako smo nešto ružno i neukusno skandirali protiv svih koje si naveo skandirali smo u svojoj zemlji SRBIJI a ne u Albaniji, prema tome, neka oni budu albanci, neka uče oni na svom jeziku, ali pre svega treba da budu civilizovani i da shvate da su državljani REPUBLIKE SRBIJE, čije zakone i propise bi trebali da poštuju, ako misle da treba da poštuju Albanske zakone i propise i na taj način vređaju državu SRBIJU i I SRPSKI NAROD, onda put pod noge pa pravac Albanija pa neka se tamo iživljavaju do mile volje, ili im napraviti rezervat i ograsditi ga žicom da divljaci ne divljaju

      0
      0
      Odgovori
  9. MA, „DOBILI“ SU ONI I NA JUGU, I NA SEVERU, I NA ISTOKU I ZAPADU ALBANIJE 2 KOMADA BEZ GLAVE, ALI DOBICE I NJU !!! SVOM SNAGOM I DUHOM PARTIZANA ODBRANITI NAS JUG !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter