0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAOPŠTENJE FK ČUKARIČKI: Prijatelji smo sa Lalatovićem, pa šta? Molimo čaršiju da više ‘ne bruji’

Objavljeno: 12.10.15 u 13:11

Fudbalski klub Čukarički oglasio se zvaničnim saopštenjem u kom su oštro demantovali navode da će Nenad Lalatović preuzeti kormilo tog kluba.

Saopštenje prenosimo u celini bez izmena:

Poštovani,

Povodom navoda koji su se pojavili u tekstu „Sportskog žurnala“ u nedelju 11. oktobra pod naslovom „Lalatović preuzima Čukarički“, evo i reakcije sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića:

Zoran Popović je u ponedeljak, 5. oktobra imenovan za šefa stručnog štaba Čukaričkog i dobio je apsolutnu podršku rukovodstva kluba. Nije mi jasno zbog čega neko na osnovu čaršijskih brujanja, kako je i navedeno u tekstu, može i da pomisli da smo u Čukaričkom toliko površni i neozbiljni da bismo posle nepunih sedam dana menjali trenera.

– Da – Nenad Lalatović i Vladimir Matijašević su prijatelji. Čujemo se svaki dan po nekoliko puta. Kao što je Nenad Lalatović prijatelj sa vlasnikom Čukaričkog Draganom Obradovićem i našim trenerom Zoranom Popovićem. I tu nema tajni. Ali prijateljstvo ne podrazumeva i poslovnu saradnju, naročito ne u trenutnim okolnostima.

– U Čukaričkom smo uvek bili otvoreni za komunikaciju sa medijima. To se neće menjati ni ubuduće, pa bismo zamolili da se – ukoliko beogradska čaršija i u narednom periodu bude brujala oko navodnih promena – obratite nama za proveru informacija. Pogotovo ako se tiču eventualne promene šefa stručnog štaba koji je imenovan pre sedam dana.

Zoran Popović je čovek i stručnjak od integriteta, znanja, iskustva i ružno je da se njegovo ime zloupotrebljava. Sa Čukaričkim je u toku prepodneva potpisao ugovor na četiri godine. Imamo apsolutno poverenje u njega i još jednom naglašavam da mu pružamo apsolutnu podršku – stoji u saopštenju FK Čukarički koje potpisuje direktor Vladimir Matijašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter