0
Košarka

KOBI BRAJANT JAČI OD VREMENA: ‘Crna Mamba’ ponovo onaj stari, sasuo 21 poen za 18 minuta (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.15 u 10:10

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa dobili su veliko pojačanje za narednu sezonu koja se lagano ali sigurno krčka u pripremnim mečevima NBA lige.

Nije reč o nekom mladom igraču koji je kao nedraftovani slobodan agent stavio paraf na ugovor sa „Jezerdžijama“. Niti je reč o zvezdi evroligaške košarke koju su skauti slavnog NBA tima primetili, pa hitno odlučili da angažuju.

Reč je o 37-godišnjoj vedeti Lejkersa, Kobiju Brajantu. Naime, ovaj košarkaš je za prethodne dve sezone upisao svega 41 nastup pošto se borio sa dve teške povrede: najpre Ahilove tetive potom i ramena.

Da je Kobi ponovo onaj stari pokazao je tokom minule noći. Superstar LA Lejekrsa i petostruki osvajač NBA prstena igrao je u pobedi „Jezerdžija“ nad Makabijem iz Haife rezultatom 126:83 svega nešto više od 18 minuta.

Međutim, „Crnoj Mambi“ je to bilo više nego dovoljno da saspe rafal od 21. poena kroz mrežicu izraelskog tima uz odličnih 60% šuta iz igre (6-10). Za tri poena Brajant je šutirao gotovo autmatski, pogodivši 4 od 6 pokušaja.

(izvor: youtube/NBA)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter