7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ARANITOVIĆ NOVA SNAGA PARTIZANA: Čekao sam šansu, učio i očvrsnuo uz Duleta i Peru! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.15 u 00:22

Mladi bek Partizana Petar Aranitović blistao je u meču protiv igokeem ali na nesreću, to nije bilo dovoljno za pobedu negovog tima.

– Bilo bi još lepše da smo pobedili. Malo nam je i nedostajalo sreće i iskustva da upišemo trijmf, pogotovo u trećoj deonici, kada smo imali priliku da utvrdimo vođstvo. Nadam se da će nam se kasnije to vratiti – kaže Aranitović za Novosti.

Četiri meča jedna pobeda je bilans crno-belih u ABA JTD ligi.

– Skor 1-3 je daleko od uspešnog, ali ne zaboravite da smo se kasno okupili, da je raspored na startu izuzetno zgusnut, zbog čega nismo imali dovoljan fond treninga za uigravanje. Važno je da nastavimo sa radom, da verujemo u sebe.

Izvor: YouTube/ Partizan video materijal

Petar i sad veruje, kao i prethodnih sezona, koliko nosi crno-beli dres.

– Da li ćete i koliko igrati kao mlad košarkaš, zavisi od mnogo okolnosti, sastava protivničke ekipe, važnosti meča… Ali, nikada ne smete da „posustanete“ na treningu. Iako ranijih sezona nisam dobijao mnogo minuta, mnogo sam naučio od Duleta Vujoševića, jednog od najboljih, ako ne i najboljeg trenera na našim prostorima. U te dve godine rada sa seniorskim timom, sakupio sam ogromno iskustvo igranja uz košarkaše sa bogatim karijerama, jer i od njih uvek možete da naučite. Sve to vas očvrsne. Vredno trenirate i čekate šansu.

Šansu je sačekao kod Petra Božića.

– Jeste Pera mlad trener, ali poseduje znanje, u šta sam se uverio i kroz idnividalni rad s njim prethodnih sezona. Ne sumnjam da će nam se sav trud isplatiti.

Izvor; YouTube/Partizan video materijal

Petrov mlađ brat, Aleksandar je u Mega Leksu.

– Naravno da pričamo o košarci, ali ne toliko o samim igračkim detaljima. Već stalno bodrimo jedan drugog – kaže Petar.

0
0

7 Komentara

  1. SNAGOM PARTIZANA PROTIV ZAOSTALIH KRAKA TURCIZMA U NASOJ SRBIJI !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Klinci samo jako i pozrtvovano, treba vratiti stvari na svoje mesto i ugasiti KK Mutante iz Zeleznika, i pripremiti se bolje da spremno docekamo neki novi mutant instant klub!

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizan se vraća! treba da dobije jošjednog pleja i centra iz Amerike,i ponovo da zauzme svoje mesto u evropskoj ligi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter