0
Evropske lige

OTKRIVENO: Benitez mogao da dovede Bejla u Liverpul, ali je odbio tu mogućnost!

Objavljeno: 11.10.15 u 13:36

Legenda Liverpula Džejmi Karager otkrio je nekoliko godina kasnije da je nekadašnji trener Liverpula Rafael Benitez odbio da u svoje redove dovede Gereta Bejla.

Naime, Benitez je kao menadžer “crvenih“ pre osam godina mogao da dovede Bejla iz Sautemptona, ali je odustao pošto je imao ogromno poverenje u Jon Arne Risea.

–  Kada je Bejl počeo da blista kao tinejdžer u Sautemptonu, Liverpul je bio najbliži da ga dovede u svoje redove. Međutim, Bejl je tada igrao kao levi bek, a Benitezu nije bio potreban jer je imao ogromno poverenje u Risea – otkrio je Karager za Dejli mejl i dodao:

– Ipak, očigledno je da su se Benitez i Bejl sada spojili u jednom potpuno drugačijem projektu. Bejl je uspešan u Realu, njegovi golovi protiv Barselone u finalu Kupa kralja, kao i u finalu Lige šampiona protiv Atletiko Madrida potvrdili su o kakvom igraču je reč – rekao je Karager. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter