0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Crop

NE MOŽE BEZ EVROPE: Karlos Tevez se vraća u Juventus?!

Objavljeno: 11.10.15 u 11:13

Juventus ove sezone ne blista u italijanskoj Seriji A, posebno zbog nekonstantnog napada, a te probleme bi mogao da reši povratak prošlogodišnjeg golgetera.

Karlos Tevez prošle sezone prešao je u Boku Juniors iz Juventus koji je predvodio do pehara Serije A, Kupa Italije i finala Lige šampiona. Međutim, samo par meseci po odlasku, nestašni Argentinac bi mogao da se ekspresno vrati u Torino.

Naime, mnogi italijanski mediji prenose da je Tevez nezadovoljan činjenicom da u Boki Juniors nije primio platu već tri meseca. Izgubio je ono što je imao u Juventusu, redovno plaćanje, a poznato je koliko je njemu to važno.

Zato ‘Stara dama’ želi da iskoristi aktuelnu situaciju i vrati ga u svoje redove. Napad Juventusa jeste osnažen dolascima Marija Mandžukića, Paola Dibale i Simonea Zaze, ali barem za sada, nije bilo dovoljno da se nadomesti odlazak argentinskog golgetera.

Ukoliko bi se vratio, Alvaro Morata bi dobio partnera sa kojim je prošle sezone vodio Juve do jedne od najuspešnijih sezona u poslednjoj deceniji, a ‘bjanko-neri’ ‘dobitnu formulu’ za povratak u vrh Serije A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter