1
Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA EP: Jedna izmena u odnosu na Elbasan, Portugalci bez klasičnog napadača (SASTAVI)

Objavljeno: 11.10.15 u 17:28

U poslednjem kolu I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na stadionu Partizana snage će da odmere Srbija i Portugalija.

Gosti su u Beograd stigli bez najveće zvezde Kristijana Ronalda, što i ne čudi kada se zna da su se već plasirali na Evropsko prvenstvo u Francuskoj sledećeg juna. Ipak, četa Fernanda Santoša će igrati u veoma jakom sastavu, mada u prvih 11 neće biti ni Žoaa Mutinja. Sa druge strane Radovan Ćurčić će na teren poslati isti tim kao i u Elbasanu sa jednom prinudnom izmenom. Povređenog Branislava Ivanovića zameniće Duško Tošić.

Evo u kojim će sastavima istrčati dva tima na „travnati tepih“ stadiona u Humskoj.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]SRBIJA (4-5-1): Stojković – Tomović, S. Mitrović, D. Tošić, Kolarov – Matić, Milivojević, Ljajić, Z. Tošić, Tadić – A. Mitrović.
PORTUGALIJA (4-5-1): Patrisio – Danilo, Fonte, Bruno Alveš, Eliseu – Veloso, Semedo, Nani, Kvarežma, Dani – Andre.[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. Samo da ova utakmica oznaci kraj ere T.Karadzica kao i Curcicev boravak na klupi orlova. Ovo su bile jedne od najgorih kvalifikacija u poslednje 3 decenije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter