0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI ‘ORLIĆ’: Voleo bih da ostanem u Zvezdi, ali…

Objavljeno: 11.10.15 u 11:32

Sa dobrim igrama u crveno-belom dresu, posebno posle Svetskog prvenstva za omladince, interesovanje za Zvezdine ‘bisere’ rapidno raste.

Jedan od njih je Vukašin Jovanović, štoper koji je veoma loše počeo sezonu, uostalom kao i cela ekipa, ali je vremeno sve ‘leglo’, pa je Crvena zvezda posle 12 odigranih kola u SLS ubedljivo prva na tabeli.

Popularni ‘Vule’ samim tim je izazvao interesovanje inostranih klubova, a među njima i francuskog Bordoa, koji je letos ‘dobro prošao’ kupovinom još jednog zlatnog ‘orlića’ Milana Gajića.

– Čuo sam i ranije za interesovanje Bordoa. Sad je malo ozbiljnija priča, ali još ne razmišljam o tome. Kad se završi jesenji deo sezone, u decembru, situacija će biti jasnija – izjavio je Jovanović, a prenosi ‘Žurnal’.

Bordo nije bio jedini francuski tim koji je iskazao interesovanje za Jovanovića. Takođe je bio i na ‘radaru’ Nanta.

– Nisam ni bio za opciju da se preselim u Nant. Dobra je bila odluka da ostanem. Voleo bih i da igram u Zvezdi do leta, velika mi je želja da osvojim titulu, na dobrom smo putu, ali videćemo šta će biti u zimskom prelaznom roku – istakao je Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter