13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZEMLJOTRES NA KALEMEGDANU: Najveće pojačanje ovog leta napušta Zvezdu? (FOTO)

Objavljeno: 10.10.15 u 20:50

Turski novinar Fersu Jahjabejloglu, koji je navodno dobro obavešten o dešavanjima u Crvenoj zvezdi, uplašio je Delije svojim statusom na Tviteru.

Naime, on je u petak uveče napisao da je Dešon Tomas na korak od dolaska u šampiona ABA lige čime je obradovao Delije, ali im je danas „lansirao“ lošu vest. Naime, on je na Tviteru napisao da bi Sofoklis Skorcijanidis mogao da dobije otkaz i napusti Beograd. U petak se spekulisalo o tome da se Grk naljutio na trenera Dejana Radonjića. Ipak, Big Sofo se trenutno nalazi u Zagrebu sa ekipom i igraće u nedelju protiv Cedevite, a o mogućem odlasku iz Crvene zvezde znaćemo više u narednih nekoliko dana.

0
0

13 Komentara

  1. Alo INSTITUCIJO pa šamara vas ko stigne šta se bre javljate … čim nema dotacija, nema ni Dula ! Pa de su vam pare od EL i igrača !? Sramote jedne pravili igrače za druge a sve ostale omalovažavali dok njihovi igrači nose reprezentaciju ! Pa i treba da propadnete zbog mržnje prema Zvezdi, FMP-u, itd. Ko drugom jamu kopa sam u nju pada !

    0
    0
    Odgovori
  2. videcemo vremenom ako ode on,
    Nastic je slab za EL
    A Cirbes 2.08 verujte mi malo
    necu nista da pricam ,al samo se nadamo da je ovo LAZ!

    0
    0
    Odgovori
  3. ..I 125 „KILA“ SNIF-a AKO TREBA.. .!. XXAAXXAA .!. NEKA DODJE U SVETINJU, POSTO JE BIG SOFO NAVIKAO DA IGRA „SAMO“ ZA EVROPSKE SAMPIONE, KOD NAS BI SE ODMAH UKLOPIO, ZA RAZLIKU OD BRZE-BOLJE SKLEPANOG MUTANT PROJEKTA ILI PROJEKCIJE NAZADNIH ORGANA KLEPTOMANIJE I FABRIKANTA LAZI, SPINA, PREVARE I OBMANE…A MI CEMO VAM „VELIKODUSNO“ VRATITI A. MILUTINOVICA .. .!. XXAAXXAA .!. PROCI CETE ISTO KAO I VAS VATERPOLO KLUB !!! * PROLAZNOST – NE PLACI ZBOG TOGA STO JE GOTOVO. RADUJ SE, JER SE DESILO, A NIJE TREBALO, OVAKO SAMO STE MALO OSETILI KAKO JE NAMA BILO DECENIJAMA U NAZAD, A SADA-NEMA VISE-KRAJ, GOTOVO, KATANAC !!! … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter