1
Domaći fudbal

TOMISLAV KARADŽIĆ: Vučić je ozbiljan, stiže nacionalni stadion, projekat za sedam dana

Objavljeno: 10.10.15 u 10:10

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, potvrdio je da će se u Srbiji izgraditi nacionalni stadion.

Karadžić je već zakazao sastanak sa svojim timom saradnika povodom ovog projekta, piše Sportski žurnal.

– Premijer Aleksandar Vučić bio je ozbiljan kad je govorio o izgradnji novog stadiona, što me je baš obradovalo. Za deset dana planiramo da predamo idejno rešenje – rekao je Tomislav Karadžić.

– Za pomenutu investiciju dobili bismo određena sredstva od FIFA i UEFA. Značajnije je da bi država izdvajala po 50 miliona tri godine. Bio bi to nacionalni stadion za ponos, gde bi bili smešteni upravna zgrada Fudbalskog saveza Srbije i FS Beograda – otkriva Karadžić, prenosi Sportski žurnal.

On se potom osvrnuo na detalje razgovora sa premijerom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

– Bilo je konstruktivnih razgovora o svemu, ali fokus je bila utakmica i naša pobeda protiv Albanije u Elbasanu – kazao je prvi operativac FSS.

Karadžić se potom osvrnuo i na predstojeći okršaj Srbije sa Portugalijom u Beogradu.

– Mi moramo sad da pobedimo i Portugaliju. Verujem u ove momke i nadam se pozitivnom rezultatu. Nadam se da će navijači doći da nas podrže i da će stadion u nedelju biti dobro popunjen – podvukao je Karadžić.

0
0

1 Komentara

  1. „IDEJNO RESENJE“ i projekat za stadion, STIZE OD ZEKE (Zecevica), posto ga covek vec duzi niz godina“ CUVA“, SAMO SE CEKA REALIZACIJA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter