0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA EP: Šaponjić i Jović torpedovali i Jermene

Objavljeno: 10.10.15 u 13:52

Omladinska fudbalska reprezentaciija Srbije zabeležila je i drugu ubedljivu pobedu na kvalifikacionom turniru koji se održava u Talinu.

Nakon što je u četvrtak sa 5:0 savladan domaćin Estonija, danas je pred „orlićima“ pala i Jermenija koja je poražena sa 4:0, a strelci su bili Šaponjić dva puta, i Senić i Jović po jednom.

Mladi napadač Partizana najpre je u 21. minutu savladao golmana protivničkog tima, da bi pred sam kraj poluvremena na asistenciju Senića dao i drugi gol.

Asistent kod drugog pogotka, mladi fudbaler Bajera iz Leverkuzena, bio je strelac trećeg, dok je tačku na ovaj meč već u 62. minutu stavio Luka Jović koji je odlično reagovao posle dodavanja Mijailovića.

Bez obzira na učinak u poslednjem kolu u kojem će igrati protiv Češke izabranici Branislava Nikolića su se plasirali u narednu rundu takmičenja pošto su sa ove dve pobede obezbedili jedno od prva dva mesta u grupi.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Srbija – Jermenija 4:0 (2:0)
(Šaponjić 21, 44, Senić 56, Jović 62)

Sudija: Bojan Pandžić (Švedska)
Stadion: Kalevi Kestadion (Talin)
Žuti kartoni: Zlatković, Jović – Hakobijan, Martirosijan, Harutiunijan

Srbija: Nikolić, Mijailović (70 Gudelj), Zlatković, Šarenac, Stanković, Glavčić (61 Lutovac), Jovanović, Zličić (70 Duronjić), Senić, Jović, Šaponjić

Jermenija: Grigorjan, Hambardzumjan (57 Emeksuzijan), Mikaelijan, Petrosjan, Hakobjan, Agbaljan, Galstijan, Martirosijan (74 Ilangiozijan), Nadirijan, Safarjan (83 Jagiazarjan), Harutiunijan

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter