0
Odbojka

FOTO: CEV

EP: Srbija maksimalna protiv Finske, sa Rusima sutra za prvo mesto u grupi!

Objavljeno: 10.10.15 u 16:58

Odbojkaška reprezentacija Srbije trijumfovala je sa 3:0 (25:19, 25:15, 25:21) nad Finskom u meču drugog kola Evropskog prvenstva u Italiji, u grupi D.

Izabranici Nikole Grbića u nedelju igraju protiv Rusije (18.00) za prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale. Time će mati meč manje i izbeći osminu finala.

Što se današnjeg meča tiče, viđena je sigurnija i agresivnija, angažovanija igra naših momaka. Prvi set je dugo bio neizvestan, prelomili su Srbi u završnici i osvojili ga.

Posle toga je sve bilo lakše, drugi je rutinski pripao našim momcima. U trećem je viđena najveća borba, Pokušavali su Finci bar da što više produže meč, ali nisu u tome uspeli, Posle 85 minuta igre novi tijumf upisala je Srbija.

Atanasijević je bio naš najefikasniji igrač, i najbolji akter na meču. Imao je 15 poena, pratio ga je Ivović sa 12, Lisinac je dodao 9, Podraščanin 7, 6 Uroš Kovačević

Sa druge strane, ojansivu je bio jedini dvocifren kod rivala sa 10 poena, sepanen je imao 4, ostali znatno manje.

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter