0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ĆURČIĆ PRED PORTUGAL: Nije alibi, ali emotivno smo ispražnjeni posle Albanije

Objavljeno: 10.10.15 u 16:37

Emotivno pražnjenja posle pobede u Albaniji ne sme da bude alibi pred utakmicu sa Portugalom, podvukao je selektor radovan Ćurčić.

Srbija dočekuje Portugal u nedelju od 18 časova na stadionu Partizana u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Orlovi su u poslednja dva meča zabeležili pobede, a u četvrtak uveče savladali Albaniju sa 2:0 na gostovanju.

-To je problem s kojim se susrećemo. Učinićemo sve da što bolje osposobimo ekipu, ali to ne treba da nam bude alibi. Nije došlo do pražnjenja samo 11 igrača, već svih koji su bili u Albaniji. Svi su emotivno doživeli tu utakmicu-rekao je Ćurčić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

UNi utakmica sa Portugalijom nemarezultatski značaj, pošto Srbija nema šanse za plasman u Francusku. Sa druge strane rival je prvi u Grupi I.

-Svaka pobeda nam znači i uradićemo sve što možemo da izledamo dobro na terenu i pobedimo Portugal. To će biti izazov, jer je Portugal među pet najboljih reprezentacija u Evropi. Već duže nismo imali dobre rezultate i vraća se vera u ovu reprezentaciju posle pobede nad Albanijom-naglasio je Ćurčić.

Portugal će biti oslabljen, a ne igra ni Kristijano Ronaldo.

-Znamo ko je doputovao u Beograd. Pokušavamo da predvidimo koji će tim nastupiti. Bićemo spremni za sve opcije. Poznajemo svakog njihovog igrača, znamo o kakvim fudbalerima se radi- naglasio je Ćurčić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ćurčić je rekao da je svaka pobeda lepa u kvalifikacijama, a da su mu najlepši dosadašnji utisci trijumfi nad Albanijom i Jermenijom.

posle osvajanja svetskog i evropskog prvenstva omladinske reprezentacije i swniori osećaju dug prema njima.

-Ponosni smo što smo deo istog sistema, svaki rezultat mlađih selekcija je veliki uspeh i ubeđen sam da će uspeha biti i ubuduće- je Ćurčić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter