6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRANSFER BOMBA U NAJAVI: Italijanski gigant odvodi Andriju Živkovića iz Partizana?

Objavljeno: 09.10.15 u 10:42

Kako stoje stvari, Andrija Živković bi već ove zime mogao da zaigra u jednom od najvećih klubova italijanske Serije A.

Naime, prema informacijama jednog od najpoznatijih italijanskih fudbalskih medija, portala „Tutosport“, milanski Inter stao je u red za krilnim napadačem crno-belih.

Od ranije je poznato da člana zlatne generacije U20 reprezentacije Srbije želi Fenerbahče, a u poslednje vreme spekulisalo se i o interesu Benfike, Čelsija i Sampdorije

Ipak, italijanski gigant na svom radaru drži 18-godišnjeg fudbalera i prati svaki njegov korak pod lupom. 

Andrija Živković blista i u novoj sezoni, pruža odlične role, kao i čitav tim crno-belih, pre svega u evropskim takmičenjima.

Prema pisanju italijanskih medija Inter želi da iskoristi ulogu tim menadžera Dejana Stankovića koji bi mogao da odradi ključan posao u potencijalnim pregovorima dva kluba.

Problem za čelnike crno-belih, ipak, je to što u rukama drže svega 25 % prava na ugovor mladog igrača, dok se 50 % nalazi u rukama Pinija Zahavija, a preostala četvrtina pripada ocu fudbalera Partizana

Takođe, na ruku čelnika kluba iz Humske ne ide ni činjenica da ovom igraču ugovor ističe 1. jula 2016. godine.

0
0

6 Komentara

  1. Da se nelažemo, sve ove uspehe u Evropi zasluge su Živkovića bar 90%. Tako da kolko god para izvukli od transfera malo je … pošto od ostanka nema ništa….
    Šteta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako su pametni plate penale i prodaju ga za troduplo vise …njegova cena ce da raste iz igre uz igru…to bi im bio pametan posao ….

    0
    0
    Odgovori
  3. narode moj nije ni čudo što propada sport i klubovi menadžeri ubiru največu marzu a klubu crkavica,a nekad klub imao 60% ostalo menađer i igrač.oterati menadžere iz klubova i eto para i rezultata

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter