6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMISLAV KARADŽIĆ: Ova pobeda je prekretnica za naš nacionalni tim!

Objavljeno: 09.10.15 u 14:11

Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić sa optimizmom je komentarisao budućnost našeg fudbala posle meča sa Albanijom.

– Rezultat je uvek važan, iako nam ova pobeda ne znači plasman na EURO, nažalost. Ova ekipa pokazuje da reprezentacija napreduje i da u ovom trenutku kada je bez sedam-osam ključnih igrača, koji nisu igrali ili su danas ispali, jasno govori da ima fond igrača i perspektivu – istakao je Karadžić, a prenosi ‘Mondo’.

Mnogi su posle meča, pa i Tomislav Karadžić, ocenili da bi pobeda nad Albanijom mogla da bude prekretnica za nacionalni tim Srbije.

– Svaki dan rastemo i verujem da će A tim vrlo brzo doći do rezultata koji ljudi očekuju. Iz prostog razloga što se radi kvalitetno i vidim kakvo je okruženje oko nas – dodao je Karadžić.

Srbiji ova pobeda, osim samopouzdanja i odbrane ‘fudbalske’ časti, nije donela ništa više. Ipak, veoma je važno što je sve proteklo u najboljem mogućem redu, bez incidenata, barem kada se radi o samoj utakmici.

– U dva navrata, u pauzi i posle utakmice, premijer Rama mi je prišao i čestitao. Čak smo napravili i par fotografija, što je lično on želeo. Bio je pozitivan. Čestitao je uz reči ‘To je fudbal’. Sve je danas bilo na najvišem nivou i osećali smo se bezbedno. Direktor policije je sinoć dva sata sa mnom razgovarao i on je danas vodio celu organizaciju. Čestitam mu i zahvalan sam što su uspeli – zaključio je Tomislav Karadžić.

0
0

6 Komentara

  1. ovo je ocekivano ,sada ce danima on i njegovi poltroni da se uvate ya ovu utakmicu . svako ko se bar malo razume u fudbal video je sinoc da Albanci nemaju veze i to sta oni igraju to je anti propaganda fudbala mi smo za nijansu bolji od njih zato smo i pobedili. Opet ista prica igraju nam igraci koji neigraju u klubovima i koji realno ne zasluzuju da igraju u reprezentaciji ali su im menadzeri Ramadani i Zahavi a Tole i Sava i ostala bagra imaju odredjene procente za to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter