1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI: Anđušić potpisao, ali ne može još da debituje; Džonsu dat rok da odluči

Objavljeno: 09.10.15 u 23:44

Košarkaški klub Partizan u hodu kompletira tim i „krpi rupe“ tamo gde je potrebno kako bi ekipa bila konkuretna sada u ABA ligi, a kasnije i u Košarkaškoj ligi Srbije.

Kao što smo tokom dana objavili Danilo Anđušić je potpisao ugovor sa klubom, ali neće moći odmah da pomogne svom novom/starom klubu zbog određenih problema sa papirima, prenosi Blic.

Naime, Anđušića neće biti u timu Petra Božića ni u sutrašnjem duelu sa Igokeom, ali ni u meču sa Sutjeskom koji je zakazan za utorak i biće odigran u Beogradu odnosno bivši reprezentativac bi ponovo mogao da obuče crno-beli dres tek za utakmicu 6. kola u kom će Partizan gostovati Ciboni.

Što se tiče ostalih pojačanja od ponedeljka ekipi bi trebalo na treninzima da se priključi Dino Murić, brat Ede Murića, koji je trenutno bez angažmana i traži klub. Da li će to biti Partizan videćemo.

Uprkos tome što je Dragan Todorić izjavio da Partizan nije kontaktirao Kevina Džonsa, Blic tvrdi da je američki košarkaš dobio rok da do subote odgovori na ponudu koju mu je čini se neko definitivno poslao.

Evo šta o meču u Laktašima kaže trener Partizana Petar Božić, a šta šef struke Igokee Željko Lukajić.

0
0

1 Komentara

  1. Najvise bih voleo kad bih cuo da uprava ima plan za finansije kako da resi i kada bih cuo da su pronasli nov nacin finansiranja bez drzave da smo postali firma a ne sportski klub jedino je to nacin da klubstane na noge a sportski deo za to se ne brinem potrebno je da se animiraju nasa slavna imena da nam dovedu sponzore dugorocne i ne treba bezati od toga da neko vreme budemo necija druga ekipa npr. Panatanaikos.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter