0
Domaći fudbal

NOVI PROBLEMI ZA MILINKOVIĆA: Partizan oslabljen u Surdulici

Objavljeno: 09.10.15 u 09:09

Trener Partizana Zoran Milinković nalazi se u neugodnoj poziciji pošto je njegov tim porazom od Čukaričkog produbio krizu u domaćem šampionatu.

Crno-beli iz 12 mečeva imaju učinak od svega šest trijumfa što je cifra koja se nimalo ne dopada navijačima kluba sa Topčiderskog brda.

U poslednjoj proveri u Superligi SrbijeParni valjak“ je izgubio od Čukaričkog sa 0:1, a u 13. kolu crno-beli gostuju ekipi Radnika iz Surdulice.

Trener Partizana Zoran Milinković imaće i kadrovskih poteškoća na tom susretu, pošto za ovaj meč neće moći da računa na usluge Brazilca, Fabrisija Dornelasa.

Razlog za to jeste činjenica da je Dornelas u susretu sa Čukom zaradio svoj četvrti žuti karton u prvenstvu i samim tim mu sleduje automatska suspenzija.

Fabrisio u poslednje vreme igra sve bolje, a crno-beli su jako tanki na poziciji centralnog beka pa je jasno da će ovaj problem zadati prilično glavobolje treneru Milikoviću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter