2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE ODUSTAJU: Francuzi baš žele jednog od Zvezdinih bisera

Objavljeno: 09.10.15 u 20:04

Francuski Bordo je još tokom letnjeg prelaznog roka želeo jednog od mladih Zvezdinih prvotimaca, a neuspeh u pregovorima nije previše deprimirao Žirondince koji i dalje žele da pojačaju svoj tim maldim reprezentativcem Srbije.

Kako pišu francuski mediji Bordo ne odsutaje od namere da angažuje Vukašina Jovanovića za kojeg je tokom leta nudio milion evra, ali je klub sa Marakane tražio milion i po.

Sada su Francuzi navodno spremni da plate zadatu cifru, ali se postavlja pitanje da li će se posle vrlo dobre polusezone za Jovanovića njegova cena promeniti odnosno da li će Zvezdina potraživanja biti još veća.

Istina, u poslednje vreme odnosno od povratka na teren Aleksandra Lukovića Jovanović je pao u drugi plan odnosno uglavnom se nalazi na klupi za rezerve tokom utakmica Crvene zvezde.

Evo šta se dešava sa predsedničkim izborima u klubu, a podršku ekipi na priprema na Zlatiboru pružaju dve legende Crvene zvezde.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter