0
Evropske lige

KLOP PO DOLASKU NA ENFILD: Sad punim gasom i do kraja

Objavljeno: 09.10.15 u 11:11

Nemački trener Jirgin Klop tokom četvrtka zvanično je imenovan za novog šefa struke engleskog Liverpula.

Strateg koji je sa Borusijom iz Dortmunda napravio odlične rezultate i time zaludeo fudbalsku Evropu odlučio je da karijeru nastavi na Enfildu na koji stiže kao zamena za otpuštenog Brendana Rodžersa.

– Važne su pobede, ali isto tako važno je kako pobeđuješ i igraš utakmicu. Verujem u fudbalsku filozofiju, koja je veoma emotivna, brza i jaka. Moj tim svaki meč mora da igra punim gasom i do samog kraja – rekao je Klop za zvaničan sajt kluba.

Nemački strateg stavio je paraf na trogodišnji ugovor, a debi na klupi Liverpula imaće 17. oktobra na Vajt Hart Lejnu, na gostovanju Totenhemu.

 – Liverpul ima izvanredne navijače i Enfild je svetski poznat teren, sa neverovatnom atmosferom. Želim da izgradim odličan odnos sa navijačima i omogućim im lepe uspomene. Nadam se da ćemo na ovaj put krenuti zajedno – kazap je Klop.

Klop je sa Borusijom stigao do dve uzastopne titule u Bundesligi u sezoni  2011. i 2012, dok je 2013. godine vodio klub do finala Lige šampiona. Pre rada u „MilionerimaKlop je vodio Majnc.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter