0
Fudbal

KARIM BENZEMA: Ne razumem zbog čega me stalno kritikuju

Objavljeno: 09.10.15 u 11:50

Napadač reprezentacije Francuske i zvezda Real Madrida, Karim Benzema, izjavio je da ga „kritičari previše vole“.

Član fudbalske reprezentacije „Trikolora“ imao je golgeterski post dug 12 utakmica koji je okončao pogodivši mrežu u susretu sa selekcijom Jermeije koju je njegov tim rešio sa ubedljivih 4:0.

Napadač Reala je postigao dva gola uz asistenciju kod vodećeg pogotka Antoana Grizmena. Nakon susreta on je odlučio da odgovori kritičarima koji tvrde da je nezadovoljan kada igra za Francusku.

– Ne znam da li postoji debata o tome kako sam nesrećan kad igram za reprezentaciju – kazao je 27-godišnji fudbaler.

 – Ja sam srećan kad god dobijem poziv da igram za Francusku. Ali, čuo sam šta ljudi pričaju. To je sve pogrešno! – istakao je Benzema.

 – Srećan sam sa Plavima. Želim da osvojim titule sa Francuskom. Nije mi jasno zbog čega se stalno oko mene postavljaju neka pitanja? – upitao je Benzema.

 – Možda neko ima probleme zbog mene, možda kritičari brin previše oko jednog Benzeme. Ne znam o čemu je reč – ističe Francuz.

Benzema je trenutno prvi strelac Primere sa šest golova je meč sa Jermenijom završio ranije zbog minornih zdravstvenih tegoba.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter