2
Fudbal

I PREDSEDNIK ZADOVOLJAN: Tomislav Nikolić čestitao ‘Orlovima’ na trijumfu u Albaniji

Objavljeno: 09.10.15 u 09:52

Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, uputio je javnu čestitku fudbalerima reprezentacije Srbije zbog trijumfa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nad selekcijom Albanije.

Kao što je poznato, Srbija je sa 2:0 nadigrala Albaniju u meču bez takmičarskog značaja za izabranike Radovana Ćurčića u četvrtak u Elbasanu.

– Srbija je ponosna na svoje „orlove“ koji su pokazali kako se srcem brane boje svoje zemlje. Čestitam vam na rezultatu i na viteškom sportskom držanju. Bravo „orlovi.“ Živela Srbija! – kaže se u čestitki službe za odnos s medijima predsednika Nikolića.

Nakon trijumfa u Albaniji, „Orlovi“ su u petak rano ujutro stigli na aerodrom „Nikola Tesla.

Pored predsednika Nikolića, njima je na trijumfu čestitao i premijer Srbije, Aleksandar Vučić.

0
0

2 Komentara

  1. ..Toma cestitao i porucio imenjaku TOLETU da ostaje na celu FSS bar do „smrti“, a za kasnije, videcemo..verovatno na mesto premijera, posto ovaj nije smeo u Albaniju sa nasim hrabrim momcima (doduse, mozda je odgovor u tome, sto je 99% igraca reprezentacije proisteklo iz PARTIZANA..). .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter