8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Ne vraćem se, Zvezdi ostavljam ‘plus 12’, od mene dosta!

Objavljeno: 08.10.15 u 11:25

Izbora za predsednika Crvene zvezde neće biti, a ko će rukovoditi klubom do raspisivanja novih nije poznato, pošto je Zvezdan Terzić napustio stadion „Rajko Mitić“.

– Ne vraćam se na Marakanu. Dva meseca sam radio u ostavci, ostavljam 12 bodova više od Partizana. Od mene je to više nego dovoljno – rekao je Zvezdan Terzić za Novosti i poručio da on ne može da pomogne oko UEFA licence, jer ko će da veruje čoveku koji u decembru neće biti tu.

Sa druge strane predsednik Svetozar Mijailović ne želi da ostavi crveno-bele obezglavljene.

– Klub je veći od svih nas, moramo da nastavimo sa radom. Izborna procedura je odrađena prema Statutu i po pravilniku i dok se Izborna komisija ne oglasi, neću da prejudiciram naredne poteze – istakao je Svetozar Mijailović.

0
0

8 Komentara

  1. Izašao čovek da baci smeće, a glupi novinari odmah vest decenije … Terzić otišao iz Zvezde i ne vraća se više. Zar ne vidite da on i Božović sve lepo isplaniraju. Izbori. licenca.afere saopštenja. Terza je maher. Video je da je Partizan igrao u Pazaru oslabljen, dogovorio sa Spartakom da ovi izvedu drugi tim protiv Beograda.i onda ih Kokeza kažnjava. Sada je logično da se kazni i Partizan. To je i bio cilj. Maheri su maheri.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti ostavljaš plus 12 bodova?Ti?Ustvari,kada malo bolje razmislim,ti i jesi završio sve sporne utakmice,OFK-a,Spartak,a bilo ih je još…

    0
    0
    Odgovori
  3. sta je sledece…sve ovo od cirkuske predstave gledamo od pocetka sezone…dok u isto vreme zvezda uspesno DUGOVE SMANJUJE i NAMESTA UTAKMICE SVIM KLUBOVIMA U LIGI SA KOCACNIM IZGLEDOM TAVELE : zvezda ubedljivo prva a iz lige ispadaju ONI koji nisu prijatelji kluba zvezde. MANIPALACIJA, LAZ, PREVARA i PLJACKA JE U SD zvezdi i njenim klubovima DOVEDENA DO SAVRSENSTVA … kasarka u toj realizaciji prednjaci, sa idejnim vodjom…kome je sigurnost kao bivsem partizanovcu obezbedjena , fudbal se muci… ALI…uspevaju…menjaju ljude… stalno dovode one koji su ABOLIRANI-POMILOVANI ili ABOLIRANJE-POMILOVANJE cekaju. u vaterpolu im nije uspelo jer im se vaterpolo akademija VKP na tom putu isprecio sto se u kosarci (sem duleta vujosevica), i fudbalu niko nije suprostavljao…osta problem sa UEFOM i to kako stvari stoje…BANKOMAT im je ponovo na raspolaganje stavljen . zato gospodo iz medija, ostavite malo naciju na miru…tu njihovu predstavu: MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA i PLJACKA…gledamo svaki dan i noc, uporno vec 4 godine…od kako predsednika dobise u senci …

    0
    0
    Odgovori
    • Sve, sve, al’ što vam zvuče po god-dve na svakoj utakmici, to je stvarno sramota. A tek što bode vudu lutkice kada šutiraju penal-dva po utakmici… Užas ahhahahahha

      0
      0
      Odgovori
    • Da mi je tvog ispranog mozga na jedan dan da se odmorim.
      Em si nepismen ,znanja nemas a mozak ispran.Sve sto imas je frustracija i mrznja prema Zvezdi.
      Usta ti prodje zivot komsija mali.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter