2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Povredio se Skorcanitis!

Objavljeno: 08.10.15 u 21:45

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Tajfun u 4. kolu ABA JTD lige, ali je potencijalno izgubila prvpg Sofoklisa Skorcanitisa.

Već u sledećem kolu Zvezdu očekuje meč protiv evroligaškog tima Cedevite, a onda i zvaničan početak sezone u najjačem evropskom takmičenju, kada će crveno-beli dočekati francuski Strazbur.

Ulazi se u ritam utakmica na svaka tri dana, pa je Dejanu Radonjiću potreban što veći roster u tom ciklusu mečeva. Zato je današnja povreda Sofoklisa Skorcanitisa veliki problem za njega pred nastavak sezone.

‘Big Sofo’ se u finišu prvog poluvremena požalio na povredu, izašao je sa parketa Pionira i do kraja meča se nije vrećao u igru

– Sa mog aspekta nema problema, a nadam se da ih neće ni biti – rekao je Dejan Radonjić posle meča. 

Zvezda je slavila sa 113:66, a Skorcanitis je dodao šest ubačenih poena. Pogledajte i našu fotogaleriju sa ovog meča.

0
0

2 Komentara

  1. Ukapirali da su doveli izraubovanu cisternu za NOVAC IZ BUDZETA R. Srbije, pa se sada kao „povredio“..jos jedna U NIZU LOSIH PROCENA FABRIKANTA (spina, lazi, obmana i prevara..) I „TRENERA“ RADONJE, POSLUSNIKA MU..U ODABIRU SKUPIH, A LOSIH I PROMASENIH „pojacanja“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter