0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR, KAPITEN I STRELAC DRUGOG GOLA: Zasluženo, za bolje sutra!

Objavljeno: 08.10.15 u 23:10

Selektor Srbije Radovan Ćurčić, kapiten Branislav Ivanović i Adem Ljajić bili su naravno zadovoljni posle pobede nad Albanijom u Elbasanu.

-Mislim da je večerašnja utakmica bez obriza na probleme i prinudne izjave pokazala da smo znali sta hočemo. Ovo je plod rada ne samo u ova tri dana, vec i u prethodnim utakmicama. U procesu smo stvaranja i trebala nam  je ovakva pobeda da bismo imali veći mir u radu – izjavio je neposredno posle meča selektor Srbije Radovan Ćurčić i dodao:

Igraci i strucni stab su bili pod velikim pritiskom i trebalo nam je ovo. Već razmisljam o Portugaliji, povrede Matica i Ivanovica. Ovu utakmicu stavljamo ‘ad akta’ i okrecemo se utakmici u nedelju.

Kapiten Srbije Branislav Ivanović poručio je da je pobeda njegovog tima potpuno zaslužena.

I jedna i druga ekipa su usši bojazljivo u meč. Preuzeli mo inicijativu i dominirali u prvom poluvremenu. Ova pobeda bi mogla da bude prekretnica za budućnost i u odnosu prema drzavnom timu – poručio je kapiten Srbije.

Videlo se da smo usli spremno u ovu utakmicu i da smo bili bolji. Zato milsim da smo zasluzili ovu pobedu – zaključio je Bane Ivanović.

Strelac drugog gola za Srbiju kojom su Albanci potpuno utišani bio je Adem Ljajić.

Rekao sam mnogo puta da nije važno ko daje golove. Ostavili smo srce na terenu, držali smo loptu, oni se branili, ali smo odlučili utakmicu u poslednjih pet minuta. Kolarov je dao prvi gol, ja sam na sreču drugi i pobedili smo – bile su reči Adema Ljajića.

Nama je sada svaka utakmica važna da bismo se pripremili za sledeće kvalifikacije. Znali smo da ćemo imati veliki pritisak, ispunili smo dogovor iz svlačionice i na kraju smo slavili – istakao je fudbaler Intera.

Ostao je još meč protiv Portugala u nedelju na stadionu Partizana.

Imamo kvalitet i možemo da se nosimo sa svim reprezentacijama. Bitno je da se borimo, dobro treniramo, i sve će biti u najbojem redu – zaključio je Ljajić.

Ovde pogledajte fotogaleriju iz Elbasana, kao i kako su reagovali albanski mediji posle bolnog poraza. Takođe, podsetite se kako je jedan ‘Orao’ ‘pozdravio’ Albance na terenu posle gola Kolarova, ali i kako su Srbi slavili pobedu širom regiona i Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter