0
AdmiralBet ABA Liga

PRIVREMENO: Mišković privremeni trener Metalca

Objavljeno: 08.10.15 u 20:38

Košarkaki klub Metalac iz Valjeva je nakon odlaska Vladimira Đokića imenovao Vladimira Miškovića, dosadašnjeg trenera juniorskog tima, za privremenog šefa stručnog štaba.

 

Mišković (37) će Metalac voditi u subotu na utakmici 4. kola Jadranske lige protiv Sutjeske u Nikšiću,a potom će rukovodstvo kluba odlučiti da li će on ostati trener ili će do tada angažovati stručnjaka koji nije iz Valjeva.

Vladimir Đokić je podneo ostavku posle teškog poraza od Igokee u Valjevu, a želja rukovodstva i pojedinih igrača da se predomisli nisu urodila plodom.

Mišković je igrao i u nekoliko prvoligaških erkipa u SRJ, a Metalac je već vodio 2013. u Superligi Srbije i osam kola u KLS, u sezoni 2013/2014. godine. Nasledio je Milovana Stepandića, a posle njegove smene u klub je došao Siniša Matić, posle koga je angažovan Vladimir Đokić.

Metalac je u Jadranskoj ligi na startu pobedio Partitan, prvi put posle 1974. godine, a potom su usledili ubedljivi porazi od MZT-a i Igokee.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter