15
AdmiralBet ABA Liga

PREOKRET: Amerikanac odustaje od dolaska u Partizan, ipak stižu dva pojačanja?

Objavljeno: 08.10.15 u 10:27

Udarna vest sinoć je bila da bi za KK Partizan mogao da potpiše američki krilni centar Kevin Džons, ali bi taj posao mogao da se izjalovi.

Naime, kako prenosi sajt Volim Partizan Amerikanac i dalje razmišlja da li da karijeru nastavi u Srbiji ili da sačeka finansijski bolju ponudu.To bi moglo da izjalovi posao.

Ipak, u Partizanu ne sede skrštenih ruku, već su blizu potpisa dva nova igrača. Naime, u narednih par dana zvanično bi ugovor sa crno-belima mogao da potpiše Danilo Anđušić, a put Beograda bi mogao da krene i rođeni brat Ede Murića, Dino. Slovenac, baš kao i Džons, igra na poziciji „četiri“, a daleko je jeftinija varijanta od Amerikanca. Zbog toga ne bi trebalo da čudi da ove sezone u crno-belom dresu gledamo tandem Edo-Dino Murić.

0
0

15 Komentara

  1. edo,dino,edin, e nemojte vise,naljutice vam se centrala u zagrebu,sad malo i nekog purgera dovedite….

    0
    0
    Odgovori
  2. Citam komentare dovode onog ovog a dule samo kaze tog i tsj dodje e zato je sad dug pet miliona i mesto da odu u junu da se tim formira nego jos ce da se formira do kraja sezone obecavali su igracima plate a nisu im davali jer su nesposobni da stvore novac e sad ovi da vade iz p… trnje sad mi je stvarno zao sto nisu ostali da vidim koga bi doveli i kako bi kukali kukali na drzavu na americku zaveru na izdajnike gagica i dr. Sto se ne odreknu svojih dugovanja u korist kluba a doticni trazi svoje pare do zadnjeg centa a bogati ljubav prema partizanu je do neba .

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisu valjda glupi da dodju da igraju samo ABA ligu i nijedno evropsko takmicenje a uz to samo za kikiriki i da se bore za opstanak.To vazi pogotovo za Andjusica,koji moze naci mnogo bolji klub a Amer bez finansijske garancije nece ni da prica o tome.

    0
    0
    Odgovori
  4. SAMO DA SE PIŠE A KAD VIDIS NA KRAJU OVAJ ZNAK?ONDA OD TOGA NEMA NIŠTA.LOPATAR IMA SE PARA ALI OD BAGRE ILOPOVA NEMOŠ DOĆI DO IZRAŽAJA .GDE SU TI GROBARI KOJI SE BUSE U PRSA ŠTO NE POTERAJU TU BAGRU I POSTAVE PRAVE LJUDE A NE LOPINE,JER I TI GROBARI IMAJU KAJMAKA VIDELO SE NA UTAKMICI ,KOJI SU TO

    0
    0
    Odgovori
  5. ..Za F4 ABA LIGE, u slucaju ispadanja Pekmenovog tima u SAD, uz ova pojacanja i njegovu pomoc NAS PARTIZAN PONOVO PRVI !!!.. .!. XXAAXXAA .!. VRATITI DV I NAPASTI PRVO MESTO EL UMESTO BRUKA SRBIJE, KOJI CE POTROSITI SAV BUDZET R. SRB. , A REZULTAT SVEGA NECE BITI NISTA, OSIM U FABRIKANTOVIM DZEPOVIMA.. !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Tacno… Dok je Dule bio tu znalo se-Hoću tog i tog i za dva, tri dana on je bio u crno belom a ne ovi… Dovode neke vrabce i bakrace. Dule vrati se i vrati partizan gde mu je mesto.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter