2
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

MINI-PRIPREME: Crvena zvezda formu održava na Zlatiboru

Objavljeno: 08.10.15 u 19:51

Fudbaleri lidera Superlige Srbije otputovali su danas na sedmodnevne pripreme na Zlatibor, gde će ‘brusiti’ formu za nastavak domaćeg prvenstva.

Trener lidera domaćeg šampionata Miodrag Božović na srpsku planinsku lepoticu je poveo 21 igrača, a sa njima neće biti reprezentativci iz nekoliko selekcija ‘Orlova’.

Iako će proći dve nedelje između dve zvanične utakmice, za sada nije planirano odigravanje nekog prijateljskog duela na Zlatiboru.

Crvena zvezda će se sa ovih mini-priprema vratiti u utorak, tri dana pred utakmicu sa Vojvodinom u okviru 13. kola Superlige Srbije, čiji je termin odigravanja bio odložen za dva dana.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Na put su krenuli: Damir Kahriman, Aleksandar Luković, Saša Stojanović, Idan Vered, Savo Pavićević, Bruno Matos, Mamadu Mbođ, Nemanja Ahčin, Miloš Cvetković, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nemanja Supić, Dušan Andelkovic, Nenad Gavrić, Slavoljub Srnić, Ugo Vijeira, Zoran Rendulić, Predrag Sikimić, Luis Ibanjez, Petar Orlandić i Marko Trkulja, koji i dalje vuče blagu povredu.[/stextbox]

0
0

2 Komentara

  1. Do juče im struju gasili a sada od jednog sponzora inkasirali 15-20 miliona za 2-3 meseca, redovne plate za svih 50 pojačanja, putuje se svako malo na pripreme, plaćaju se premije u kešu… A niko „nema poima“ odakle pare, niti sme da pita…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter