1
Ostali sportovi

FOTO: RSS

KVALIFIKACIJE ZA EP: Rukometašice ubedljive protiv Ukrajinki

Objavljeno: 08.10.15 u 20:59

Ženska rukometna reprezentacija Srbije ostvarila je u Kruševcu pobedu nad Ukrajinom 34:25 na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švedskoj.

U prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Švedskoj Srbija je u Kruševcu dočekala Ukrajinu.

Posle uvodne prednosti gošći 1:4, izabranice Saše Boškovića su se ‘trgle’ i vrlo brzo prešle u vođstvo, ali nisu uspevale da se značajnije rezultatski odlepe, na poluvremenu je bilo 14:12.

Međutim, u tome su uspele u drugih 30 minuta u kojima su postigle čak 21 pogodak, a posebno raspoložena u kontranapadima bila je Sanja Radosavljević, rukometašica Radničkog rodom iz Pančeva.

Upravo ona je bila najefikasnija igračica na ovom susretu sa čak 10 postignutih golova, a pratile su je Jelena Živković sa sedam, a Katarina Krpež sa pet pogodaka.

Rukometašice Srbije već u nedelju igraju meč drugog kola naše grupe na gostovanju ekipi Italije. Pored Ukrajine, Italije i Srbije, u grupi se nalazi i selekcija Češke.

0
0

1 Komentara

  1. Ljudi, majmuni, konji…šta ste već… Ova utakmica je igrana u Kraljevu. Klasično: Beograđani ne razlikuju gradove južnije od Lazarevca. Ako, ako, samo napred.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter